«Βόμβες» έριξε ο Νικήτας Κακλαμάνης, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Στούντιο με Θέα» το πρωί του Σαββάτου, σχετικά με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Είμαι στην Βουλή από το 1990, με μία παρένθεση πέντε ετών που ασχολήθηκα με την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Είμαι στην παράταξη 60 χρόνια. Το θεωρώ προσβλητικό για τον εαυτό μου να με καλούν για να με ενημερώσει ένα υπουργός που είναι άξιος, αλλά τον γνώρισα στην ΝΔ το 2019. Δεν είναι προσωπικό το θέμα» είπε ο κ. Κακλαμάνης, σημειώνοντας πως δεν πρόκειται να πάει την Δευτέρα στην συνάντηση για το «μασάζ». «Να πάω να ακούσω τι;» τόνισε και πρόσθεσε: «Ζητώ σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, με την παρουσία του πρωθυπουργού, από το πρωί μέχρι το βράδυ για να συζητηθεί το ζήτημα».

Ο κ. Κακλαμάνης, καυτηρίασε και την “στάση… αποχής” που πρότεινε ως θέση ο Κυριάκος Μητσοτάκης στους βουλευτές της ΝΔ που διαφοροποιούνται, τασσόμενος ουσιαστικά με την χθεσινή δήλωση του Αντώνη Σαμαρά.

Ιερώνυμος σε Κασσελάκη: «Είμαι επιφυλακτικός για τον γάμο ομοφύλων» Να δούμε πρώτα τον νόμο

Ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην Αντιπρόεδρος της Βουλής είπε ότι ουδέποτε απείχε από ψηφοφορία σε όλα τα χρόνια του κοινοβουλευτικού βίου του και πως δεν έχει υπάρξει μία φορά που να μην υπερψήφισε ή καταψήφισε διατάξεις σύμφωνα με τα πιστεύω του. Υπενθύμισε μάλιστα ότι καθώς δεν είχε ψηφίσει μνημονιακές διατάξεις, είχε διαγραφεί με απόφαση του τότε Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Ο κ. Κακλαμάνης είπε ότι υπουργοί και υφυπουργοί είναι υποχρεωμένοι να ψηφίσουν. «Όποιος διαφωνεί, αφήνει την καρέκλα του και πηγαίνει και καταψηφίζει», τόνισε.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »