Χαίρεται
Yuval Noah Harari  : Δεν χρειαζόμαστε τον Θεό, τα πηγαίνουμε πολύ καλά χωρίς αυτόν.
 
Personal life. Harari is gay and in 2002 met his husband Itzik Yahav, whom he has called “my internet of all things”. Yahav has also been Harari’s personal manager. They married in a civil ceremony in Toronto, Canada.
 
Όπως καταλαβαίνετε με τον σύζυγό του εννοεί  ότι Δεν χρειαζόμαστε τον Θεό, τα πηγαίνουμε πολύ καλά χωρίς αυτόν.
 
Γιατί μάλλον οι περισσότεροι δεν ξέρουμε ότι είναι  gay και παντρεμένος ,δικαίωμα του .
Αλλά δεν θα τον κάνουμε ούτε σημαία ,ούτε πνευματικό οδηγό ,ούτε ίνδαλμα ,ούτε παράδειγμα πρός μίμηση ,ούτε τις Drag queen 
παρ όλη την τιτάνια προσπάθεια του καλά λαδωμένου εγχώριου συστήματος, να μας δαιμονοποιήσει ,να ξηλώσει την ΠΙΣΤΗ ,που σημαίνει καταστροφή .
Α Κορ. 2,14  τὰ τοῦ Πνεύματος τοῦ Θεοῦ· μωρία γὰρ αὐτῷ ἐστι
 
Ο συγκεκριμένος  έχει κάνει μια σειρά δηλώσεων  ,μέσα από τις συνεντεύξεις του ,μέσα από τις ομιλίες του ,μέσα από τα βιβλία του ,μέσα από τα λόγια του ,υποστηρίζει αυτά που πιστεύει ,αυτά που βλέπει ,αυτά που του επιτρέπεται να κατανοεί .
Το ερώτημα είναι αν αυτός ο άνθρωπος είναι χαρούμενος ,αν μεταδίδει την χαρά με αυτά που λέει ,αν θεραπεύει τον ανθρώπινο πόνο .Τι καρπούς παράγει; και αν κάνει για πρότυπο ;
 
Γνήσιος απόγονος του Ιούδα .
 
Ο Harari και ο κάθε Harari  μπορεί να ζεί τον μύθο του ή την δική του αλήθεια του ,την δική του ΠΙΣΤΗ και είναι ελευθερός να το κάνει  
Eίναι μερικά όμως σημάδια που υποδεικνύουν την καλά κρυμμένη του τραγική  κατάσταση .
Αν τον παρατηρήσει μπορεί κάποιος να δεί , την κατάθλιψη αυτής της δυστυχισμένης φυλακισμένης ψυχής  ,κρυμμένη μέσα στην αλαζονική του βεβαιότητα ότι υπερέχει των άλλων ,που δεν θέλει ,αλλά και που ποτέ  δεν θα θελήσει  ίσως να απελευθερωθεί ,δαιμονική επιμονή λέγεται .
 
Κάπως έτσι ένοιωθε και νοιώθει στην αιωνιότητα ο Ιούδας  .
Ιω. 8,44    ὑμεῖς ἐκ τοῦ πατρὸς τοῦ διαβόλου ἐστέ, καὶ τὰς ἐπιθυμίας τοῦ πατρὸς ὑμῶν θέλετε ποιεῖν.
 
Ο καθένας διαλέγει τον πνευματικό του πατέρα και πορεύεται με αυτόν  .
 
Μπορεί να  διαλέξει με την καρδιά του ,αυτόν που είπε  μάθετε ἀπ᾿ ἐμοῦ, ὅτι πρᾷός εἰμι καί ταπεινός τῇ καρδίᾳ, καί εὑρήσετε ἀνάπαυσιν ταῖς ψυχαῖς ὑμῶν·
Και να βιώσει την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ να φύγει όποτε θέλει από αυτόν τον πατέρα ,μόλις το καταλάβει τότε είναι που δεν φεύγει …
 
Μπορεί όμως και να διαλέξει και για πατέρα τον ψεύτη ,τον αλαζόνα ,τον υπερήφανο ,τον αμετανόητο  , τον παρά φύση ,αυτόν που ἐβλήθη  τον κατήγορο τῶν ἀδελφῶν ἡμῶν, τον  κατηγορῶν αὐτῶν ἐνώπιον τοῦ Θεοῦ ἡμῶν ἡμέρας καὶ νυκτός.
Άντε να φύγεις τότε από την συμμορία του διαβόλου ,τι τράβηξε ο άγιος Κυπριανός ,πρώην μάγος για να του ξεφύγει
 
Ο μπαμπάς του  Harari  
 
Ιω. 8,44  ἀπ᾿ ἀρχῆς καὶ ἐν τῇ ἀληθείᾳ οὐχ ἕστηκεν, ὅτι οὐκ ἔστιν ἀλήθεια ἐν αὐτῷ· ὅταν λαλῇ τὸ ψεῦδος, ἐκ                τῶν ἰδίων λαλεῖ, ὅτι ψεύστης ἐστὶ καὶ ὁ πατὴρ αὐτοῦ.
 
Ο  Yuval Noah Harari δεν είναι τίποτα άλλο ,τίποτα σπάνιο  ,είναι άλλος ένας  Εβραίος μιμητής των προγόνων του , μιμητής  του Ιούδα ,και μάλιστα μια ακόμα πιο  βελτιωμένη αρνητικά έκδοση  ἐκ τοῦ πατρὸς τοῦ διαβόλου .
 
Το θέμα δεν είναι ποιός είναι και τι λέει αυτός ο δυστυχισμένος ,αλλά όλοι αυτοί που τον πιστεύουν και τους σέρνει από πίσω του στην καταστροφή ,που ο ίδιος επέλεξε .
Yuval Noah Harari   Δεν  σε χρειαζόμαστε, τα πηγαίνουμε πολύ καλά χωρίς εσένα ,τον σύζυγο σου και τους εγχώριους φίλους σου  ..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »