Πάγωσε o κόσμος της Formula 1 καθώς η διάσημη ρεπόρτερ του BBC και του Netflix Jennie Gow υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό. Στις 21 Απριλίου 2021 είχε εμβολιαστεί

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου. Όταν πάγωσε η Formula 1

Jennie Gow είναι η διάσημη ρεπόρτερ της Formula 1 για το BBC και συνεργάτης της επιτυχίας του Netflix, Drive To Survive.

Jennie λίγες ώρες πριν ανακοίνωσε ότι υπέστη ένα σοβαρό εγκεφαλικό το οποίο επηρέασε την ομιλία της.

Σε μια δήλωση (με τη βοήθεια του συζύγου της) στο Twitter, η Gow είπε ότι ήταν “ήσυχη” στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες εβδομάδες λόγω του ιατρικού περιστατικού, το οποίο είπε ότι επηρέασε την ομιλία της.

Η 45χρονη παρουσιάστρια είπε ότι «είναι απελπισμένη να αναρρώσει πλήρως και να επιστρέψει στη δουλειά», αλλά ότι η διαδικασία μπορεί να πάρει κάποιο χρόνο. Ευχαρίστησε την ιατρική της ομάδα, καθώς και την οικογένεια και τους φίλους της.

Η Gow παρουσιάζει τον μηχανοκίνητο αθλητισμό για το BBC από το 2010, ενώ συνεργάζεται επίσης στο βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Sky Sports για να φιλοξενήσει το MotoGP. Είναι ρεπόρτερ για το 5 Live, τον ραδιοφωνικό σταθμό του BBC, από το 2012.

Η δημοσιογράφος εμφανίστηκε τις δύο προηγούμενες σεζόν του Drive To Survive και συνδέει την 5η σεζόν του σόου του Netflix, που θα κυκλοφορήσει στις 24 Φεβρουαρίου.

Το μήνυμα της Gow στο Twitter προκάλεσε μια πλημμύρα καλών ευχών. «Jennie, λυπάμαι πολύ που το διάβασα και στέλνω όλη μου την αγάπη και τη δύναμή μου. Θα το ξεπεράσεις αυτό, αλλά αφιέρωσε όλο τον χρόνο που χρειάζεται», είπε η συνάδελφος παρουσιάστρια της F1 Laura Winter.

 

Η McLaren F1 έγραψε στο Twitter: «Σου εύχομαι γρήγορη ανάρρωση, Jennie. Ολόκληρη η ομάδα στέλνει την αγάπη και τη δύναμή της καθώς ανυπομονούμε να σε δούμε πίσω στους αγώνες.»

Ήταν 21 Απριλίου 2021 όταν η Jennie έκανε το πρώτο εμβόλιο COVID-19 της Astra Zeneca. Ανέβασε μάλιστα και σχετικλο video στο Ιnstagram στο οποίο έδειχνε και το σχετικό πιστοποιητικό εμβολιασμού.  Tην επόμενη μέρα εμφανίστηκε να παραπονιέται για τις πρώτες παρενέργειες του εμβολίου με αποτέλεσμα να υπάρξει και ο σχετικός διάλογος στο Twitter με τους ακολούθους της.

 

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές καθώς η ανθρωπότητα συνειδητοποιεί τι έχει συμβεί με τους εμβολιασμούς COVID-19.

Oι ξαφνικοί θάνατοι και οι τρομακτικές παρενέργειες ανωνύμων και επωνύμων ανθρώπων που τρυπήθηκαν διαπερνούν πλέον κάθε γειτονιά ιδιαίτερα του δυτικού κόσμου…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »