Τι έπρεπε να απαντήσει ο απερχόμενος υπουργός Κ.Α.Καραμανλής αν κάποιος «τολμούσε» να κάνει μια ερώτηση

Το επιτελικό κράτος εν δράσει: Παραιτήθηκε για λόγους ευθιξίας, και αυτό οφείλουμε να του το αναγνωρίσουμε ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Κ.Α.Καραμανλής μετά την ασύλληπτη τραγωδία στα Τέμπη, αλλά μέχρι να φύγει από το υπουργείο, του υπαγορεύει το επιτελικό κράτος του Μαξίμου ακόμα και το τελευταίο γράμμα που θα ψέλλιζε στην τελετή παράδοσης-

Αυτό τι σημαίνει;

Ότι, ό,τι λένε και ότι κάνουν οι υπουργοί, δεν βαραίνει αυτούς, αλλά το Μέγαρο Μαξίμου. 

Κι αν κάποιος έπρεπε να παραιτηθεί εχθές δεν ήταν ο Κ.Α.Καραμανλής, αλλά ο Κ.Μητσοτάκης.

Όπως προκύπτει από το κείμενο της ομιλίας του, στη δήλωση που διένειμαν από το γραφείο του προς τους δημοσιογράφους, ξέχασαν οι συνεργάτες του να βγάλουν το «σκονάκι» από το έγγραφο, με αποτέλεσμα να δει το φως της δημοσιότητας.

Σε περίπτωση που θα του γίνει κάποια ερώτηση εκείνος πρέπει να απαντήσει: «Σας παρακαλώ πολύ, θα μου επιτρέψετε να μην πούμε τίποτα άλλο σήμερα».

Στο ίδιο κείμενο υπάρχει και δεύτερη επισήμανση, για την απευκταία περίπτωση που κάποιος δημοσιογράφος μπορεί να επιμείνει.

Αν κάτι τέτοιο συνέβαινε, τότε ο απερχόμενος υπουργός Κ.Καραμανλής, θα έπρεπε να απαντήσει: «Σας παρακάλεσα να μείνουμε σε αυτά. Δεν είναι ώρα για λόγια. Ας σεβαστούμε τη μνήμη τόσων ανθρώπων που χάθηκαν».

Δείτε τη φωτογραφία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »