Η ελληνική κυβέρνηση μέσω του βουλευτή της Δημήτρη Καιρίδη τάσσεται ανοιχτά εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ και υπέρ του Τζο Μπάιντεν, τη στιγμή που στις ΗΠΑ γίνεται ο «κακός χαμός» με τις σοβαρότατες ενδείξεις για νοθεία των Δημοκρατικών, με την προεδρία πολύ πιθανόν να κριθεί στα δικαστήρια.

Μάλιστα ο κ.Καιρίδης μάλλον γνωρίζει κάτι παραπάνω από τους Αμερικανούς πολίτες για το συγκεκριμένο ζήτημα, καθώς λέει στον πρόεδρο των ΗΠΑ να μην «μιλάει για νοθεία» (σσ. ποιος ξέρει ίσως ο βουλευτής έχει ρίζες από το Μίσιγκαν και το Ουσκόνσιν) , ενώ τον «επιπλήττει» γιατί δεν μίλησε για τις παραβιάσεις στην… Ρωσία, λέγοντας πως «δυσφημίζει» τις ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα ο κ.Καιρίδης έγραψε στο twitter:

«Κανείς δεν δυσφήμησε την αμερικανική δημοκρατία πιο αποτελεσματικά από τον 45o Πρόεδρό της. Οι εχθροί της τρίβουν τα χέρια τους. O Τραμπ αρνήθηκε να μιλήσει για παραβιάσεις στη Ρωσία ή την Τουρκία. Μιλάει όμως για νοθεία στην Αμερική, στην οποία ο ίδιος κυβερνά, επί 4 χρόνια…»
Ο κ.Καιρίδης παρόλο που είναι καθηγητής διεθνών σχέσεων μάλλον αγνοεί πως ακόμα κι αν ο πρόεδρος Τραμπ τελικά χάσει την προεδρία, θα είναι πρόεδρος μέχρι τις 20 Ιανουαρίου που σημαίνει πως σε περίπτωση που γίνει το οτιδήποτε με την Τουρκία, μέχρι τότε η Ελλάδα θα προστρέξει σε αυτόν και στην κυβέρνησή του.

Άραγε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Νίκος Δένδιας συμφωνούν με αυτή την επικίνδυνη και αντιδιπλωματική ανάρτηση του βουλευτή τους;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »