Ένας εκπρόσωπος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ επιβεβαίωσε ότι το WEF καλεί τις παγκόσμιες κυβερνήσεις να απαγορεύσουν το Sound of Freedom, σε μια προσπάθεια να εμποδίσουν όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους να δουν την επιτυχημένη ταινία και να μάθουν για την κλίμακα της βιομηχανίας του παιδικού σεξ.

Ακόμη πιο ανησυχητικό είναι ότι όλοι όσοι αγοράζουν εισιτήριο τοποθετούνται σε μια μαύρη λίστα κοινωνικής πίστωσης εν αναμονή της εφαρμογής του προγράμματος κοινωνικής πίστωσης τα επόμενα χρόνια.

Πριν βουτήξουμε, εγγραφείτε στο κανάλι, αν δεν έχετε ήδη, και εγγραφείτε στην κοινότητα του People’s Voice Locals για αποκλειστικές και μη λογοκριμένες ειδήσεις και για να υποστηρίξετε το κανάλι στην αποστολή μας να αφυπνίσουμε τις μάζες.

Σύμφωνα με τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, η παιδεραστία και η εμπορία παιδιών δεν είναι πρόβλημα, και θα πρέπει να καθίσουμε όλοι κάτω και να σιωπήσουμε διαφορετικά κινδυνεύουμε να ελέγχουμε τα γεγονότα και να ντροπιαστούμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

News flash: τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης διαδίδουν ξεδιάντροπα fake news.

Η σεξουαλική εμπορία —ειδικά όταν πρόκειται για αγοραπωλησίες νεαρών κοριτσιών— είναι μεγάλη επιχείρηση στην Αμερική. Τα τελευταία χρόνια, ήταν η ταχύτερα αναπτυσσόμενη επιχείρηση  στο οργανωμένο έγκλημα και τα παιδιά ήταν το  δεύτερο πιο προσοδοφόρο εμπόρευμα που εμπορευόταν  παράνομα μετά τα ναρκωτικά και τα όπλα.

Σκεφτείτε το εξής:  κάθε δύο λεπτά, ένα παιδί υφίσταται εκμετάλλευση στη βιομηχανία του σεξ .

Αυτό είναι το βρώμικο μικρό μυστικό της Αμερικής .

Και στη βιομηχανία του θεάματος, η παιδεραστία είναι τόσο εδραιωμένη που δύσκολα μπορείς να την πεις πια μυστικό.

Η Disney και το Χόλιγουντ είναι γεμάτα παιδεραστές. Το Project Monarch, ή MK Ultra , εξακολουθεί να χρησιμοποιείται για να κατηχήσει πολλά παιδιά με τη μορφή της «κανονικοποίησης» της κακοποίησής τους.

Απλώς αναρωτηθείτε, πόσοι νέοι σταρ της Disney είτε έχουν σφυρίξει την παιδεραστία στη βιομηχανία… είτε έχουν πάρει τον άλλο δρόμο, έχουν μείνει ήσυχοι και έχουν μεγαλώσει για να γίνουν αστέρες του πορνό;

Η λίστα είναι ατελείωτη.

Αυτό είναι ένα ανοιχτό μυστικό στη βιομηχανία και οι ελίτ φοβούνται ότι οι μάζες βρίσκονται στη διαδικασία να ξυπνήσουν για την αλήθεια.

Η Disney πάλεψε στα δικαστήρια για πέντε χρόνια για να αποτρέψει την απελευθέρωση του Sound of Freedom . Πρέπει να εκπλαγούμε; Η Disney απασχολεί πολλούς ανοιχτούς παιδόφιλους και έχει επαναπροσλάβει ακόμη και καταδικασμένους παιδεραστές αφού εξέτισαν ελαφρές ποινές.

Το Χόλιγουντ κυνηγάει παιδιά τουλάχιστον από τη δεκαετία του 1930, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών σταρ Μίκυ Ρούνεϊ και Τζούντι Γκάρλαντ, που έγραψαν ότι κακοποιούνταν συνεχώς στα παρασκήνια από ισχυρούς άνδρες, συμπεριλαμβανομένου του συνιδρυτή της MGM, Λούις Μπ. Μέγιερ.

Η Shirley Temple μίλησε επίσης για την κουλτούρα της παιδεραστίας στο σύστημα του Χόλιγουντ.

Όπως είπε στον Charlie Kirk ο σταρ του Sound of Freedom, Jim Caviezel, αυτή την εβδομάδα, η κυβέρνηση, τα καρτέλ και οι υπηρεσίες αλφαβήτου εμπλέκονται στην εμπορία ανθρώπων και θέλουν απεγνωσμένα να κρατήσουν τις μάζες στο σκοτάδι σχετικά με την κλίμακα της επιχείρησης.

Αυτός είναι ο λόγος που τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης επιτίθενται τώρα στην ταινία με κάθε ευκαιρία για λογαριασμό των κυρίων τους.

Το CNN, το λιγότερο αξιόπιστο όνομα στις ειδήσεις, είναι ο δεσμός μεταξύ των μέσων ενημέρωσης, της κυβέρνησης και της CIA, επομένως δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ήταν στην πρώτη γραμμή των επιθέσεων στο Sound of Freedom.

Η ελίτ φοβάται τόσο πολύ αυτήν την ταινία που έδιωξαν έναν Ρότσιλντ, συγγενή εξ αίματος του Λόρδου Τζέικομπ και της Έβελιν ντε Ρότσιλντ, για να πει στο κοινό του CNN να μην αγοράσει εισιτήρια ή να παρακολουθήσει αυτή τη δήθεν «επικίνδυνη» ταινία σε καμία περίπτωση .

Το CNN έχει ιστορία όταν πρόκειται να πει ψέματα στο κοινό του και να τους απαγορεύσει να μαθαίνουν νέες πληροφορίες που θα μπορούσαν να αλλάξουν την κοσμοθεωρία τους που έχει πλύση εγκεφάλου.

Τις τελευταίες ημέρες των εκλογών του 2016, ο ντροπιασμένος πλέον οικοδεσπότης Κρις Κουόμο είπε στο κοινό του CNN να μην διαβάσουν τα email της Χίλαρι Κλίντον και του Τζον Ποντέστα που κυκλοφόρησαν από το WikiLeaks… γιατί αυτό θα ήταν παράνομο.

Χιλιάδες άνθρωποι σε όλη την Αμερική έχουν αναφέρει ότι οι κινηματογράφοι προσπαθούν να κάνουν την εμπειρία της παρακολούθησης του Sound of Freedom όσο το δυνατόν πιο δυσάρεστη για να σταματήσουν τους ανθρώπους να αγοράζουν εισιτήρια.

Η προσπάθεια καταστολής της ταινίας κατά της εμπορίας παιδιών δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη λαμβάνοντας υπόψη τις πλειοψηφικές μετοχές της Blackrock στο AMC Theatres.

Η αριστερά, τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, ακόμη και οι κινηματογραφικές αίθουσες προσπαθούν να καταστείλουν αυτήν την ταινία. Ο Τιμ Μπάλαρντ, ο ήρωας της πραγματικής ζωής στον οποίο βασίζεται η ταινία, έχει επίσης υποστεί ανελέητες επιθέσεις τα τελευταία χρόνια.

Γιατί να το κάνει αυτό η αριστερά; Λοιπόν, ο Μπάλαρντ συναντήθηκε με τον Τραμπ το 2019 και αναφέρθηκε στην εμπορία παιδιών. Ίσως το μυστήριο λύθηκε. Παρακολουθώ:

 

 

Ο Τραμπ έχει πλέον δεσμευτεί να τερματίσει την εμπορία παιδιών, προβάλλοντας ακόμη και μια προβολή του Sound of Freedom στο Μπέντμινστερ του Νιου Τζέρσεϊ.

Ένας από τους παραγωγούς της ταινίας, ο Εντουάρντο Βεραστέγκι, ήταν επίσης μέλος μιας από τις Συμβουλευτικές Επιτροπές του Τραμπ.

Εν τω μεταξύ, ο Μπάιντεν συνεχίζει να φτιάχνει μια γραμμή μελισσών για κάθε νεαρό κορίτσι του οποίου οι γονείς ήταν αρκετά ανόητοι ώστε να την αφήσουν οπουδήποτε κοντά του. Θυμηθείτε, αυτός είναι ο άντρας του οποίου η κόρη του Ashley έγραψε ένα ημερολόγιο που τεκμηριώνει την κακοποίηση της κατά την παιδική της ηλικία.

Μαίνεται πόλεμος για την ψυχή της Αμερικής και τα παιδιά μας είναι στην πρώτη γραμμή. Οι γραμμές μάχης δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ξεκάθαρες.

Μια ταινία για την εμπορία παιδιών δεν πρέπει να είναι αριστερό και δεξιό θέμα. Δεν πρέπει να υπάρχει αμφιβολία ότι η σωτηρία των παιδιών από μια ζωή βιασμού και κακοποίησης είναι μια ευγενής προσπάθεια.

Φυσικά, το mainstream έχει επιλεγεί από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και θα προσπαθήσουν να σας ακυρώσουν και να σας βάλουν σε μαύρη λίστα εάν τολμήσετε να μιλήσετε με νόημα για οποιοδήποτε από αυτά τα ζητήματα. Σύμφωνα με το mainstream το 2020, η παχυσαρκία είναι υγιής. Ο Χάντερ Μπάιντεν είναι ο πρώτος γιος του μοντέλου. Η άμβλωση είναι αγάπη. Και τα εμβόλια δεν αναγκάζουν τους νέους και υγιείς ανθρώπους να παρασυρθούν και να πεθάνουν.

Ο Τζορτζ Όργουελ μας προειδοποίησε για αυτές τις στιγμές. Είπε ότι η ελίτ θα μας έπειθε ότι ο πόλεμος είναι ειρήνη. Πόσο δίκιο είχε.

Εδώ στο People’s Voice είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε να αποκαλύπτουμε τα ψέματα της ελίτ και να τους λογοδοτούμε για τα εγκλήματά τους κατά της ανθρωπότητας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »