Ο ακαδημαϊκός ερευνητής και συγγραφέας JR Nyquist πραγματοποίησε μια συνέντευξη βόμβα με τον «κ. Wang» από την LUDE Media – την ίδια ομάδα που απέκτησε μια μυστική ηχογράφηση από υψηλόβαθμους στρατιωτικούς ηγέτες του ΚΚΚ/PLA στη Νότια Κίνα – η οποία αποκαλύπτει ότι η Κίνα και η Ρωσία συνεργάζονται για να εξαλείψουν τις Ηνωμένες Πολιτείες και να καταλάβουν τη Βόρεια Αμερική.

Το σημερινό podcast (παρακάτω) συζητά τις λεπτομέρειες αυτού του σχεδίου. Η απομαγνητοφώνηση της πλήρους συνέντευξης μεταξύ του Nyquist και της LUDE Media (ο κ. Wang είναι ο άμεσος συνεντευξιαζόμενος) είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα JRnyquist.blog.

Η περίληψη αυτής της συνέντευξης αναφέρεται εδώ, από τον ιστότοπο: (η υπογράμμιση δική μας)

Σύμφωνα με τον κ. Wang, το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα (ΚΚΚ) χρηματοδοτεί τον πόλεμο της Ρωσίας στην Ουκρανία. Ωστόσο, λέει, οι καλύτερες δυνάμεις της Ρωσίας δεν χρησιμοποιούνται στην Ουκρανία. Έχουν αναπτυχθεί στην Άπω Ανατολή, προετοιμασμένες για δράση εναντίον της Αμερικής.

Σύμφωνα με πηγές των ΜΜΕ της Λουντ, η Κίνα θα προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει πυρηνικό εκβιασμό και απεριόριστο πόλεμο για να καταρρεύσουν οι Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ θα αναγκάσει την Ταϊβάν, την Ιαπωνία και τη Νότια Κορέα να τεθούν υπό κινεζικό έλεγχο. Αν αυτό δεν καταστεί δυνατό, η Κίνα και η Ρωσία θα εξαπολύσουν έναν πόλεμο πλήρους κλίμακας εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο ρωσικός και ο κινεζικός στόλος θα ενωθούν – όχι στον ίδιο ωκεανό – αλλά επιτιθέμενοι στην ίδια ήπειρο, τη Βόρεια Αμερική. Οι Ρώσοι θα επιτεθούν μέσω της Αρκτικής, οι Κινέζοι μέσω του Ειρηνικού.

Σύμφωνα με τον κ. Γουάνγκ, τα λουκέτα στην Κίνα χρησιμοποιήθηκαν για να κρύψουν την ανάπτυξη κινητών ICBM και άλλων όπλων. Οι δρόμοι έχουν καθαριστεί και οι αυτοκινητόδρομοι έχουν κλείσει για το σκοπό αυτό. Για να αποφευχθεί η ανίχνευση από τους δορυφόρους, οι φάλαγγες των πυραύλων έχουν μεταμφιεστεί σε φάλαγγες ιατρικών ή COVID. Τα Lude Media ανέφεραν ότι η Ρωσία και η Κίνα έχουν συμφωνήσει να εισβάλουν και να καταλάβουν τη Βόρεια Αμερική, μοιράζοντας το έδαφος μεταξύ τους.

Σύμφωνα με λεπτομέρειες από τη συνέντευξη:

Η Κίνα χρηματοδοτεί τον πόλεμο της Ρωσίας στην Ουκρανία. (Αυτό από μόνο του είναι ένα τεράστιο σοκ.)

 

Η Κίνα χρησιμοποίησε τα ψεύτικα λουκέτα των κοβιδίων για να καθαρίσει τους δρόμους, προκειμένου να μετακινήσει αποτελεσματικά στρατιωτικά μέσα από μεγάλες κινεζικές πόλεις για την προετοιμασία των επιθέσεων στις ΗΠΑ / φόρτωση πλοίων με στρατιωτικό εξοπλισμό, κλπ.

 

Ο στρατιωτικός εξοπλισμός μεταμφιέζεται σε εξοπλισμό αντιμετώπισης των κοβιδίων, όπως ασθενοφόρα ή οχήματα δημόσιας υγείας.

 

Η PLA χρησιμοποιεί πολιτικές συχνότητες επικοινωνιών αντί για στρατιωτικές συχνότητες προκειμένου να αποπροσανατολίσει τις δυνατότητες στρατιωτικής επιτήρησης της Αμερικής.

 

Η Κίνα σχεδιάζει να αποκλείσει την Ταϊβάν αντί να την εισβάλει αρχικά. Ο αποκλεισμός θα εμποδίσει την Ταϊβάν να λάβει προμήθειες τροφίμων, καυσίμων, φαρμάκων και στρατιωτικής βοήθειας. Η Ταϊβάν θα παραδοθεί αργότερα μετά την ήττα των ΗΠΑ, σύμφωνα με το σχέδιο του ΚΚΚ.

 

Μόλις η Ταϊβάν αποκλεισθεί, η Κίνα θα χρησιμοποιήσει «απεριόριστο πόλεμο» και «πυρηνικό εκβιασμό» για να προσπαθήσει να απομονώσει τις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ θα επιχειρήσει να ελέγξει τις πολιτικές σφαίρες της Ιαπωνίας, της Ταϊβάν και της Νότιας Κορέας, διεκδικώντας τον έλεγχο των εξαγωγών τους και αρνούμενη έτσι τις εξαγωγές αυτές στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτή η κίνηση, αν επιτύχει, θα κατέρρεε την οικονομία των ΗΠΑ σχεδόν σε μια νύχτα. Η αλυσίδα εφοδιασμού με ανταλλακτικά, ηλεκτρονικά εξαρτήματα και καταναλωτικά αγαθά θα εξαφανιζόταν αμέσως.

 

Ο «απεριόριστος πόλεμος» περιλαμβάνει επιθέσεις στον κυβερνοχώρο, οικονομικές επιθέσεις, όπως η καταγγελία του δολαρίου και η πώληση όλων των χρεών του αμερικανικού Δημοσίου, επιθέσεις με βιολογικά όπλα, επιθέσεις πληροφοριακού πολέμου, ακόμη και επιθέσεις με ηλεκτρομαγνητικό παλμό για την απενεργοποίηση του δικτύου ηλεκτροδότησης των ΗΠΑ.

 

Τα καλύτερα στρατιωτικά στρατεύματα της Ρωσίας δεν έχουν αναπτυχθεί στην Ουκρανία, αλλά τοποθετούνται για πόλεμο εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών και του Καναδά. Αυτό σημαίνει ότι η Ρωσία έχει κρατήσει τα πιο ικανά στρατεύματά της για τον πραγματικό πόλεμο με τις ΗΠΑ.

 

Η Ρωσία δεν έχει χρησιμοποιήσει ακόμη τα ισχυρότερα όπλα της στην Ουκρανία, τα οποία θα μπορούσαν να αναπτυχθούν εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών: 1) Τον στόλο των πυρηνικά ικανών υποβρυχίων της, και 2) τους ICBM όπως το σύστημα Sarmat-II, το οποίο παραδίδει 10-15 MIRV (πυρηνικά οχήματα επανεισόδου) και μπορεί να παρακάμψει τις δυνατότητες αντι-ICBM των ΗΠΑ.

 

Η Κίνα κατασκευάζει όπλα για τη Ρωσία σε ένα εργοστάσιο που ισχυρίζεται ότι είναι «υποδιαίρεση της Norinco Company» (China North Industries Corporation). Αυτός είναι άλλος ένας τρόπος με τον οποίο η οικονομική ισχύς της Κίνας ενισχύει τις στρατιωτικές προσπάθειες της Ρωσίας.

Παρακολουθήστε τη συνέντευξή μου με τον Dr. Yan και τον JY Nyquist πριν από δύο εβδομάδες για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα σχέδια της Κίνας να επιτεθεί στην Αμερική:

Βίντεο από Brighteon. Για να δείτε το βίντεο, πατήστε στην εικόνα.

Σημαντικό είναι ότι η Κίνα αναμένει να απορροφήσει ένα πυρηνικό πλήγμα αντιποίνων από τον αμερικανικό στρατό, αφού η Κίνα εξαπολύσει την επίθεσή της εναντίον των ΗΠΑ. Οι Κινέζοι ηγέτες φέρονται να μην ενδιαφέρονται αν χάσουν εκατομμύρια ή και δεκάδες εκατομμύρια αμάχους σε τέτοιες επιθέσεις. Το έχουν ήδη υπολογίσει αυτό στο σχέδιό τους.

Μάθαμε από τον ήχο που κυκλοφόρησε προηγουμένως ότι η Κίνα αναμένει αναταραχές σε πολλές πόλεις της και σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει στρατιωτικά στρατεύματα των ειδικών δυνάμεων της PLA για να καταστείλει αμέσως τους διαδηλωτές σε περιοχές όπως η επαρχία Γκουανγκντόνγκ.

Η ανάλυσή μου: Ο «πυρηνικός εκβιασμός» της Κίνας θα μπορούσε να περιλαμβάνει την εκτόξευση από την Κίνα ενός πυρηνικού πυραύλου που θα πλήξει μια ακατοίκητη περιοχή της Αμερικής – όπως μια ερημική περιοχή της Νεβάδα ή του Νέου Μεξικού – ή ίσως την πυροδότηση μιας πυρηνικής βόμβας στον Ειρηνικό Ωκεανό στα ανοικτά της Δυτικής Ακτής ως επίδειξη των πυρηνικών δυνατοτήτων της. Στη συνέντευξη αποκαλύπτεται ότι η Κίνα σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει τακτικά πυρηνικά όπλα για να εξουδετερώσει μέσα του αμερικανικού ναυτικού, όπως αεροπλανοφόρα και αντιτορπιλικά / ομάδες μάχης.

Οι ηπειρωτικές Ηνωμένες Πολιτείες θα δεχθούν επίθεση από το Βορρά, το Νότο, την Ανατολή και τη Δύση

Σε συνδυασμό με προηγούμενες πηγές και πληροφορίες που έχουμε λάβει, γνωρίζουμε τώρα πώς θα πραγματοποιηθεί η επίθεση εναντίον των ηπειρωτικών Ηνωμένων Πολιτειών:

Από το Βορρά: Ρωσικά και κινεζικά στρατεύματα περνούν από τον Καναδά στην Ουάσιγκτον και σε άλλες βόρειες πολιτείες. (Ο Καναδάς θα παραδοθεί γρήγορα στη Ρωσία ή την Κίνα χάρη στον προδότη Τριντό).

 

Από το Νότο: Κινεζικά στρατεύματα που συνεργάζονται με καρτέλ ναρκωτικών εισβάλλουν στις νότιες πολιτείες των ΗΠΑ κατά μήκος των οδών λαθρεμπορίας ανθρώπων.

 

Από τη Δύση: Κινεζικά στρατεύματα βομβαρδίζουν βάσεις της Εθνικής Φρουράς στην Καλιφόρνια με υπεράκτιο πυροβολικό ή τακτικά πυρηνικά όπλα, στη συνέχεια πραγματοποιούν απόβαση στην παραλία και καταλαμβάνουν τα λιμάνια, μετά την οποία αποβιβάζονται μεγαλύτερα πλοία και ξεφορτώνουν εξοπλισμό μάχης για τον πόλεμο πλήρους κλίμακας.

 

Από την Ανατολή: Η Ρωσία πυροδοτεί τα υποβρύχια μη επανδρωμένα αεροσκάφη Poseidon, εξαπολύοντας ένα παλιρροϊκό κύμα ραδιενεργού νερού που θα πλημμυρίσει ολόκληρη την Ανατολική Ακτή, εξουδετερώνοντας το Ναυτικό

Καθώς συμβαίνουν όλα αυτά:

Η Κίνα θα διακόψει όλες τις εξαγωγές προς τις Ηνωμένες Πολιτείες από την Ιαπωνία, την Ταϊβάν, τη Νότια Κορέα και την ίδια την Κίνα. Η οικονομία και η βιομηχανία της Αμερικής θα καταρρεύσει αμέσως.

 

Η Κίνα θα επιτεθεί στην Αμερική με κυβερνοπόλεμο, μη επανδρωμένα αεροσκάφη καμικάζι που θα εκτοξεύονται από το Μεξικό και επιθέσεις στις υποδομές του δικτύου ηλεκτροδότησης.

 

Η Κίνα θα ενεργοποιήσει τους ενσωματωμένους πολίτες της που βρίσκονται ήδη μέσα στο CDC, το FDA, τα πανεπιστήμια, τις εταιρείες και τους κυβερνητικούς φορείς και θα ξεκινήσουν μαζικές επιχειρήσεις σαμποτάζ για να καταρρεύσει η Αμερική.

 

Άλλοι Κινέζοι πράκτορες θα ενεργοποιηθούν σε όλη τη χώρα, οπλισμένοι με όλμους, πυραύλους εδάφους-αέρος και πυροβόλα όπλα, και στη συνέχεια θα στοχεύσουν και θα καταστρέψουν υποδομές όπως διυλιστήρια, υποσταθμούς ηλεκτρικής ενέργειας, αστυνομικά τμήματα, στρατιωτικές βάσεις, αεροδρόμια και θαλάσσια λιμάνια.

 

Η Ρωσία πιθανότατα θα εκτοξεύσει όπλα ΗΜΠ για να βυθίσει τη Δυτική Ευρώπη σε μια ύπαρξη του 19ου αιώνα, και στη συνέχεια η Ρωσία θα κινηθεί γρήγορα προς τα δυτικά σε χώρες του ΝΑΤΟ, κατακτώντας τες με τις εξαιρετικά αποτελεσματικές χερσαίες πολεμικές της δυνατότητες.

Θυμηθείτε ότι η επίθεση της Ρωσίας στην Ουκρανία ανάγκασε τις ΗΠΑ να στείλουν τη συντριπτική πλειοψηφία των αντιαρματικών όπλων, των πυραύλων Stinger και άλλου εξοπλισμού τους στην Ουκρανία, αφήνοντας τις ηπειρωτικές Ηνωμένες Πολιτείες εξαιρετικά ευάλωτες. Όλα αυτά ήταν σχεδιασμένα. Ο πόλεμος της Ρωσίας κατά της Ουκρανίας είναι ουσιαστικά μια μεγάλη, παγκόσμια «επιχείρηση καθορισμού» για να καταλάβει τους περιορισμένους στρατιωτικούς πόρους της Αμερικής στην Ευρώπη, ενώ η Κίνα ετοιμάζεται να εισβάλει από τον Ειρηνικό.

Οι Αμερικανοί είναι ανυποψίαστοι και οι ηγέτες είναι ανίδεοι για το τι έρχεται

Αν η Κίνα και η Ρωσία υλοποιήσουν αυτό το σχέδιο, η Αμερική είναι τελειωμένη. Η άλλοτε μεγάλη αμερικανική αυτοκρατορία θα πέσει μέσα σε λίγες εβδομάδες και τα κινεζικά στρατεύματα θα απειλήσουν γρήγορα το μεγαλύτερο μέρος του δυτικού μισού των Ηνωμένων Πολιτειών.

Οι ΗΠΑ θα βρεθούν σε ανταρτοπόλεμο εναντίον των κατοχικών κινεζικών και ρωσικών στρατευμάτων, με όλες τις παγκόσμιες αλυσίδες εφοδιασμού να έχουν αποκοπεί εντελώς και τον εγχώριο πληθυσμό να αντιμετωπίζει μαζική πείνα, οικονομική κατάρρευση και προδοσία εκ των έσω, καθώς οι αξιωματούχοι της πολιτειακής και ομοσπονδιακής κυβέρνησης αποκαλύπτουν τελικά ότι δούλευαν για το ΚΚΚ από την αρχή (σχεδόν όλοι οι Δημοκρατικοί που βρίσκονται στην εξουσία είναι πράκτορες του ΚΚΚ, συμπεριλαμβανομένου του προδότη Τζο Μπάιντεν).

Το δολάριο θα καταρρεύσει σχεδόν αμέσως και όλες οι οικονομίες όλων των Αμερικανών θα μηδενιστούν. Οι συντάξεις θα πάψουν να λειτουργούν, η κοινωνική ασφάλιση θα εξαφανιστεί και το χρηματιστήριο θα υποστεί τέτοιο λουτρό αίματος που οι συναλλαγές θα ανασταλούν επ’ αόριστον. Η Γουόλ Στριτ μπορεί να μην ξαναρχίσει ποτέ τις εργασίες της.

Δεκάδες εκατομμύρια Αμερικανοί θα σφαγιαστούν ή θα πεθάνουν από την πείνα κατά τους πρώτους έξι μήνες αυτού του νέου πολέμου, και οι αφοπλισμένες πόλεις και πολιτείες των λιμπάρων θα κατακτηθούν εύκολα, με μαζικές εκτελέσεις των κατοίκων τους από ξένα στρατεύματα κατοχής. (Ο Ομπάμα θα ζητωκραυγάζει καθ’ όλη τη διάρκεια, αφού αυτό ήταν το σχέδιό του από την αρχή).

Όλοι οι τρελοί αριστεροί που παρακαλούσαν για κομμουνισμό θα πάρουν ακριβώς αυτό που ζητούσαν, όπως αποδεικνύεται.

Να περιμένετε όμως μαζική αντίσταση, καθώς τα κινεζικά στρατεύματα θα συναντήσουν πιο συντηρητικές, βαριά οπλισμένες περιοχές όπως το Αϊντάχο, το Γουαϊόμινγκ, η Νεβάδα, η Αριζόνα, η Γιούτα και αγροτικές περιοχές του Κολοράντο, της Μοντάνα και του Νέου Μεξικού. Αν η Κίνα φτάσει στο Τέξας, πιθανότατα θα σταματήσει εκεί από βαριά οπλισμένους Τεξανούς που μάχονται για την ίδια τους τη ζωή και την πατρίδα τους. (Το ίδιο ισχύει και για το Άινταχο και ακόμη και για την αγροτική Ουάσινγκτον, για το θέμα αυτό).

Η Κίνα χρειάζεται τελικά να κατακτήσει το καλάθι της Αμερικής, προκειμένου να καταλάβει τις καλλιεργήσιμες εκτάσεις και να παράγει τρόφιμα για την επεκτεινόμενη αυτοκρατορία της. Όμως η κατοχή των Μεσοδυτικών πολιτειών μπορεί να αποδειχθεί αδύνατη υπόθεση, δεδομένης της ευρείας ιδιοκτησίας AR-15, τυφεκίων Barrett 50 cal και κυνηγετικών τουφεκιών μεγάλου βεληνεκούς που είναι ευρέως διαδεδομένα σε όλη την περιοχή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Τζο Μπάιντεν και οι προδότες Δημοκρατικοί κάνουν μια ύστατη προσπάθεια να πάρουν τα όπλα από τον αμερικανικό λαό, λίγο πριν από την εισβολή της Κίνας. Θέλουν να αφοπλιστεί η Αμερική, ώστε να μπορεί να κατακτηθεί ευκολότερα.

Προετοιμαστείτε για την Αμερική ως πεδίο μάχης. Και για όσους περιμένουν τον Τραμπ να «κερδίσει» το 2024 και μετά να τα διορθώσει όλα, ζείτε σε έναν παραληρηματικό ονειρικό κόσμο. Αν δεν σταματήσει σύντομα το ΚΚΚ, δεν θα γίνουν εκλογές το 2024. Δεν θα υπάρχουν καν οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής όπως υπάρχουν σήμερα. Για να σωθεί η Αμερική, ο Τζο Μπάιντεν και όλοι οι εγκληματίες, προδότες Δημοκρατικοί που έστησαν τις εκλογές πρέπει να συλληφθούν και να απομακρυνθούν αμέσως από την εξουσία. Να συλληφθούν όλοι οι προδότες στρατηγοί του Πενταγώνου που έκαναν σκόπιμα την Αμερική ευάλωτη. Να κλείσει το εγκληματικό FBI και να αποκατασταθεί το συνταγματικό δίκαιο στην Αμερική. Τότε μπορεί να έχουμε μια ευκαιρία.

Καλύπτω όλα αυτά και πολλά άλλα στο σημερινό podcast Situation Update μέσω του Brighteon.com:

Βίντεο από Brighteon. Για να δείτε το βίντεο, πατήστε στην εικόνα.

Μετάφραση από το πρωτότυπο: Καταχανάς (Γ. Μεταξάς)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »