1.Πρόλογος

Υπάρχει ένα κοινωνικό φαινόμενο σε εξέλιξη που είναι δύσκολο να εξηγηθεί. Πώς είναι δυνατόν σε μια κοινωνία τεράστιες ομάδες ανθρώπων να πείθονται να αυτοκτονήσουν ομαδικά με τη θέληση τους, -άλλωστε, εξ ορισμού αυτοκτονία σημαίνει ότι σκοτώνεις τον εαυτό σου αυτοβούλως. Ή έστω, προβάλλοντας μια ελάχιστη αντίσταση στο επίπεδο της αμφιβολίας αν πράττουν το σωστό και ουδόλως στο επίπεδο ενός σθεναρού “ΟΧΙ” προς τις σειρήνες ή τους εκβιαστές που τους καλούν να αυτοκτονήσουν.

Είναι μια πεισιθάνατη στάση πάμπολλων ανθρώπων, που πρέπει να μελετηθεί για να υπάρξουν απαντήσεις. Ναι, υπάρχουν οι δαιμονιώδεις σειρήνες που τους καλούν περίπου να αυτοκτονήσουν, χωρίς κανένα απολύτως όφελος. Τα κατ’ ευφημισμόν ονομαζόμενα “εμβόλια” δεν τους παρέχουν κανένα απολύτως όφελος. Δεν προστατεύονται από τον κ/ό, ούτε τον εμποδίζουν να μεταδοθεί από αυτούς στους γύρω τους! Κι όμως σχεδόν αυτοκτονούν από μια δυσεξήγητη παράνοια.

Κι ας υπάρχουν πολλές αντι-σειρήνες που εκκωφαντικά τους καλούν στο αποφασιστικό “ΟΧΙ”, με όποιο τίμημα. Διότι η ζωή αυτή δεν μας δόθηκε για να την παίξουμε κορώνα γράμματα στο παίγνιο του κάθε Μπιλ Γκέιτς, αλλά μας δόθηκε από το Δημιουργό μας για να μεταφερθούμε, με συνεχή αλλά χαροποιό εσωτερικό αγώνα, από την “εικόνα στην ομοίωση” και να μπούμε στον άχρονο χρόνο της Παρουσίας Του.

Υπάρχουν, λοιπόν, οι αντι-σειρήνες που τους στέλνουν κι αυτές το “τραγούδι” τους, όντας πολύ πιο αληθινές, πολύ πιο αξιόπιστες, πολύ πιο ανιδιοτελείς (δε στοχεύουν ούτε στο χρήμα, ούτε στον έλεγχο της ανθρωπότητας!) από τις εγκληματικές σειρήνες που προμοτάρουν με ασύλληπτη ιδιοτέλεια τα θανατηφόρα εμβόλια. Οι δύο τύποι σειρήνων απέχουν απέχουν μόλις ένα κλικ στο αντισυστημικό ίντερνετ από το “τηλεχειριστήριο” της καταστροφής τους. Κι όμως επιμένουν να κωφεύουν στις αντι-σειρήνες και να επιλέγουν το θανάσιμο τραγούδι των σειρήνων.

2.Τα μηνύματα των αντι-σειρήνων

Σε παγκόσμιο επίπεδο ακούγεται το ευεργετικό μήνυμα των αντισειρήνων και προειδοποιεί κάθε άνθρωπο του πλανήτη ότι:

Τα πολυδιαφημισμένα mRNA“εμβόλια” κατά του Sars-Cov-2 ή κορωνοϊού δεν είναι εμβόλια, με την έννοια που δίνονταν ως τώρα στον όρο εμβόλιο: ένα φαρμακευτικό σκεύασμα που εισάγει στο σώμα μας εξασθενημένο τον φορέα μιας λοιμώδους ασθένειας, ώστε ο οργανισμός να αναπτύξει με σχετική ευκολία αντισώματα και να είναι έτοιμος να αμυνθεί, αν ο πραγματικός μη εξασθενημένος φορέας της λοίμωξης του επιτεθεί. Τα mRNA ενέσιμα σκευάσματα δεν είναι εμβόλια, αλλά γενετικοί μεταλλάκτες.
Ο ανθρώπινος γενετικός κώδικας αποτελείται από την αλυσίδα των DNA και RNA, με το δεύτερο να να παίζει το ρόλο του “messenger”, του αγγελιοφόρου των μηνυμάτων του γενετικού κώδικα προς τα κύτταρα μας. Και ο κώδικας αυτός αποτελεί την βιο-πνευματική μας σφραγίδα και είναι ξεχωριστός και μοναδικός για κάθε άνθρωπο, υποδηλώνοντας ότι ο Δημιουργός μας μάς δημιούργησε ως πρόσωπα και όχι ως πανομοιότυπα όντα κάποιας ανθρωπο-αγέλης. Γι’ αυτό και η σύγχρονη ιατρική τείνει να επιστρέψει στην θεραπευτική του Ιπποκράτη και να υιοθετήσει την άποψη ότι όπως κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός, έτσι μοναδική και εξατομικευμένη θα πρέπει να είναι και κάθε θεραπευτική αγωγή του.

Ο γενετικός μεταλλάκτης, που έχει ονομαστεί για παραπλάνηση μας εμβόλιο, εισάγει ένα τεχνητό mRNA (m εκ του messenger) τμημάτων του κ/ού στο σώμα μας. Η επιδίωξη των κατασκευαστών του είναι τα κύτταρα μας να παίρνουν μηνύματα τόσον από το δικό μας αγγελιοφόρο, δηλαδή από το δικό μας RNA όσον και από το RNA του κορωνοϊού ! Και το δηλώνουν ξεδιάντροπα ονομάζοντας τα σκευάσματα αυτά mRNA “εμβόλια”.

Παρακάμπτοντας τις άκρως πολύπλοκες διεργασίες που συντελούνται μέσα στο σώμα μετά την έγχυση του τεχνητού RNA και εξετάζοντας το γεγονός επί της αρχής στην οποία βασίζεται, μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε ότι τα mRNA σκευάσματα είναι γενετικοί μεταλλάκτες. Αλλάζουν τον άνθρωπο στην εσώτατη δομή του, όπως αυτή είναι χτισμένη, με διεργασίες εκατοντάδων αιώνων, από τον Δημιουργό του.

Και το πλέον τραγικό είναι ότι αν αυτό το πείραμα γενετικής μετάλλαξης του ανθρωπίνου είδους πετύχει, τόσον στο επιστημονικό επίπεδο όσον και στο επίπεδο κοινωνικής αποδοχής του, τότε ανοίγει ο δρόμος να το συνεχίσουν μέχρι να εισάγουν στο σώμα όποια mRNA θέλουν, ακόμα και του χιμπατζή. Ή ενός ανθρώπινου κλώνου όπως “αυτοί”, οι εχθροί του ανθρώπου, τον φαντάστηκαν και τον δημιούργησαν, νοησιαρχικού αλλά βουλητικά πλήρως υποταγμένου. Είναι βαρύτατη η ευθύνη της εκκλησιαστικής ηγεσίας που αποδέχτηκε αυτό το “εμβόλιο”, αλλά αυτό ίσως είναι θέμα ενός άλλου άρθρου.
Τώρα ας δούμε εκ του σύνεγγυς, αλλά ακροθιγώς και απλοποιημένα, κάποιες διεργασίες στο ανθρώπινο σώμα, μετά την έγχυση αυτού του γενετικού μεταλλάκτη. Το τεχνητό mRNA, το έχουν περιβάλλει από μία μπαλίτσα λιπιδίων, ώστε να μην το αναγνωρίσει αμέσως η σοφία των κυττάρων και το καταστρέψει πάραυτα. Μέσα στην μπαλίτσα έχει τοποθετηθεί ο τεχνητός αγγελιοφόρος mRNA της πρωτεΐνης spike του ιού.

Τα μηνύματα/κώδικες του τεχνητού αγγελιοφόρου mRNA ξεγελούν το κύτταρο, στην ουσία ξεγελούν τα ριβοσώματα που δομούν τις πρωτεΐνες του κυττάρου με τα μηνύματα /κώδικες του δικού μας, φυσικού mRNA. Έτσι αυτά αρχίζουν να δομούν μια ξένη πρωτεΐνη, την πρωτεΐνη spike του ιού, που κυριολεκτικά κατακλύζει τον οργανισμό.

Και είναι ακριβώς εκείνη η πρωτεΐνη που καθιστά επιβλαβή τον κορωνοϊό! Έχει αποδειχτεί από πολύ πρόσφατη μελέτη που δημοσιεύτηκε στην American Heart Association (Αμερικάνικη Ένωση Καρδιολογίας) ότι χωρίς αυτήν ο ιός είναι “άκακος σαν αρνάκι”. Αντιλαμβανόμενα όμως τώρα πλέον τα κύτταρα την απάτη/επίθεση, παράγουν κατά δισεκατομμύρια τα λεγόμενα αντι-ακιδικά αντισώματα (anti-S-antibodies, όπου S το αρχικό γράμμα της spike).

3.Η ερευνήτρια γιατρόςDr.Sheri Tenpenny, μια κορυφαία αντι-σειρήνα

Σε αυτό το υποκεφάλαιο θα δοθεί, εν περιλήψει, ο λόγος στη διάσημη ερευνήτρια-ιατρό την Dr. Sheri Tenpenny της οποίας ένα πραγματικά εξαιρετικό άρθρο, αναρτήθηκε εδώ με τίτλο: Οἱ 5 μηχανισμοὶ βλάβης ποὺ πυροδοτοῦν τὰ mRNA ἐμβόλια. Αλλά και στον εξαιρετικό Έλληνα ερευνητή-ιατρό κ. Ιωαν. Κουντουρά.

Η Dr. Tenpenny αναφέρει δύο ειδών επιθέσεις στον ανθρώπινο οργανισμό, που δημιουργούνται από τις προαναφερθείσες διεργασίες. Τόσον από την πρωτεΐνη spike όσον και από τα ίδια τα αντι-ακιδικά (anti-spike) αντισώματα. Αυτά τα δεύτερα μπορούν να καταστρέψουν τη δυνατότητα αυτοΐασης του οργανισμού μας διά του ανοσοποιητικού μας συστήματος, να δημιουργήσουν αυτοάνοσα ή να επιτεθούν στον πνευμονικό ιστό και να καταστρέψουν όλη τη φυσική λειτουργία των πνευμόνων, διαλύοντας τους αερόσακους όπου συντελείται η λειτουργία της ανταλλαγής οξυγόνου-διοξειδίου του άνθρακα. Αντιγράφω επί λέξει μία παράγραφο από το άρθρο που προανέφερα:

Οπότε, μόλις οἱ ἄνθρωποι ἐπανεκτεθοῦν στοὺς κορωνοϊους ἕνας ἀπὸ τοὺς μηχανισμοὺς ποὺ θὰ ἐνεργοποιηθεῖ εἶναι κι αὐτός, [η καταστροφή των αερόσακων] ὁ ὁποῖος θὰ τοὺς προκαλέσει αἱμορραγίες στοὺς πνεύμονες. Θὰ βήχουν καὶ θὰ βγαίνει αἷμα. Οἱ γιατροὶ θὰ νομίζουν ὅτι θὰ ἔχουν πνευμονία ἢ ἴσως πνευμονικὴ ἐμβολή, ἀλλὰ αὐτὸ ποὺ πραγματικὰ θὰ συμβαίνει εἶναι ὅτι ὁ πολὺ ὑψηλὸς ἀριθμὸς τῶν ἀντὶ-ἀκιδικῶν ἀντισωμάτων θὰ ἐπιτίθεται στοὺς πνεύμονες.

Επίσης, κατά τη Dr. Tenpenny, τα αντι-ακιδικά αντισώματα μπορούν να επιτεθούν καταστροφικά στα μακροφάγα κύτταρα Μ2 , λειτουργικά κύτταρα του ανοσοποιητικού μας συστήματος , που αναλαμβάνουν να επουλώσουν τη φλεγμονή που προκαλούν τα επιθετικά κύτταρα Μ1 προκειμένου να καταπολεμηθεί κάποια λοίμωξη. Χωρίς τα Μ2 ο άνθρωπος πεθαίνει από συνεχιζόμενη φλεγμονή.

Τέλος, σύμφωνα με τις έρευνες της Dr. Tenpenny, οι ακίδες spike, που κυκλοφορούν κατά δισεκατομμύρια στο σώμα ( με τα “εμβόλια” χορηγούνται αρχικά 50 δισεκ. κομμάτια αυτού του mRNA ανά δόση, αυτό αναφέρει η πατέντα τους, όπως δήλωσε η ίδια) μπορούν να διαπεράσουν εγκάρσια τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό. Αυτό το γεγονός οδηγεί σε νευρολογική εκφύλιση του μετωπιαίου λοβού, που ισοδυναμεί με άνοια, ακόμα και σε πολύ νεαρές ηλικίες!

Επιπλέον, αντιγράφω επί λέξει μια πρόταση από τη σοβαρή μελέτη του κ. Ι. Κουντουρά , ομοτίμου καθηγητού ιατρικής στο ΑΠΘ, με τίτλο: “Cοvid-19: Εγγυάται ο εμβολιασμός τη θεμελιώδη αρχή του Ιπποκράτη περί “ωφελέειν ή μη βλάπτειν”; ” (ολόκληρη η μελέτη στο ιστολόγιο: Tας θύρας τας θύρας.gr)

«Η παρουσία του RNA [του κορωνοιού] στον εξωκυττάριο χώρο φαίνεται ότι προδιαθέτει για ενδοθηλιακή βλάβη, χάλαση των ενδιάμεσων κυτταρικών συνδέσεων και οίδημα, αύξηση γλοιότητας, υπερπηκτικότητα αίματος και αυξημένη επίπτωση θρομβοεμβολικών επεισοδίων». Αυτήν την τελευταία άμεση παρενέργεια την βλέπουμε να συμβαίνει σχεδόν καθημερινά.

4.Οι δύο αιτίες της αυτόβουλης παράδοσης σε ενδεχόμενο θάνατο

Αν έχουν δίκιο (και έχουν!)οι κορυφαίοι ερευνητές γιατροί του πλανήτη που σχεδόν όλοι συμφωνούν στους μηχανισμούς των mRNA μεταλλακτών που μπορούν να οδηγήσουν σε θάνατο, τότε δυστυχώς από το φετινό φθινόπωρο θα πρέπει να αναμένουμε πληθώρα θανάτων, τόσο στον κόσμο ολόκληρο όσο και στην πατρίδα μας. Το γεγονός αυτό μας τοποθετεί μπροστά σε ένα μεγάλο πρόβλημα και ενώπιον μιας τεράστιας ευθύνης.

Στον πρόλογο τέθηκε το ερώτημα γιατί ορισμένα άτομα δέχονται να προβούν σε κάτι που τους δημιουργεί ισχυρή πιθανότητα να πεθάνουν ή να αρρωστήσουν πολύ σοβαρά και μακροχρόνια. Έχω διακρίνει ότι δύο μπορεί να είναι οι βασικές αιτίες. Η πρώτη είναι ότι τα άτομα αυτά έχουν υποστεί, χωρίς σοβαρές αντιστάσεις, την ακραία βαθμίδα χειραγώγησης που τα οδηγεί μέχρι και την αυτοκτονία. Διότι το να βαλθείς εθελοντικά να υποστείς κινδύνους σοβαρών ασθενειών που μάλλον ποτέ δε θα σου συνέβαιναν και αυτό ένα είδος αυτοκτονίας είναι!
Μπορούν τα άτομα αυτά να παρομοιαστούν με τα μέλη κάποιων “θρησκευτικών” σεχτών που ο αρχηγός της σέχτας τα παροτρύνει να αυτοκτονήσουν ομαδικά και αυτά δέχονται. Έχουν συμβεί τέτοια γεγονότα. Είναι η απόλυτη εγκατάλειψη του εαυτού στις γνώμες και τη βούληση ενός άλλου. Είναι η έσχατη χειραγώγηση όπου ο νους του ατόμου, η κρίση και η λογική του, ακόμα και το ένστικτο της αυτοσυντήρησης, έχουν παραλύσει! Βέβαια η χειραγώγηση έχει πολλές υποβαθμίδες και πολλές υποκείμενες συνιστώσες.

Η δεύτερη αιτία είναι κάτι που δεν εντοπίζεται καθόλου εύκολα. Υποψιάζομαι όμως ότι υπάρχει. Είναι η επιθυμία μερικών ανώτερων ψυχών να βοηθήσουν με το θάνατο τους να αποκαλυφθεί η αλήθεια και έτσι να αποφύγει την πλήρη καταστροφή της η ανθρωπότητα. Ασφαλώς τα αυτοθυσιαστικά αυτά άτομα (αναφέρομαι σε υποσυνείδητες και υπερσυνείδητες πνευματικές καταστάσεις) είναι πολύ λιγότερα σε αριθμό από τα της πρώτης αιτίας, αλλά πολύ σημαντικά στο να γείρει η ζυγαριά υπέρ της ανθρωπότητας.

Αυτά τα άτομα είναι οι… “λευτεριάς λίπασμα, πρώτοι νεκροί”! Δεν είναι κυνικός ο λόγος αυτός, ίσα-ίσα είναι απόλυτος σεβασμός στις ανώτερες ψυχές που “ιδία βουλήσει” αποφάσισαν να θυσιαστούν προς αφύπνιση πολλών άλλων ανθρώπων. Και αυτών τη θυσία επ’ ουδενί πρέπει να επιτρέψουμε στο σύστημα να την εκμεταλλευτεί για λογαριασμό του, τουτέστιν η θυσία τους να αποβεί υπέρ του συστήματος.

5.Η προσπάθεια της ΝΤΠ να “μεταποιήσει” την αλήθεια προς όφελος της.

Το σύστημα της ΝΤΠ γνωρίζει πολύ καλά ότι από το φετινό φθινόπωρο θα αυξηθούν οι θάνατοι λόγω των παρενεργειών των εμβολίων και λαμβάνει τα μέτρα του από τώρα. Ώστε το γεγονός αυτό, που θα μπορούσε ακόμα και να το διαλύσει (ναι, να διαλύσει το παγκόσμιο σύστημα της ΝΤ!) να το μεταβάλει σε εξόχως θετικό παράγοντα προς δικό του όφελος. Όφελος και στόχος τού συστήματος της ΝΤ είναι ο πλήρης έλεγχος της ανθρωπότητας, αφού μειωθεί κατά 90% περίπου. Συνεπώς τα εμβόλια είναι μέρος αυτού του σχεδίου και θα προσπαθήσει με κάθε φόβο, τρόμο και εγκλεισμό να τα συνεχίσει μέχρι να δύσει ο “ήλιος της ανθρωπότητας”.

Ήδη ακούσαμε τον μέγα “προφήτη” Τσιόρδα να δηλώνει ότι το φθινόπωρο θα υπάρξει τρίτο και βαρύτερο κύμα του κ/ού, αν δεν εμβολιστεί μέχρι τότε το 70% του πληθυσμού. Επειδή βέβαια δε θα εμβολιστεί -ευτυχώς- το τμήμα αυτό του πληθυσμού, θα μας λένε: οι θάνατοι οφείλονται στο τρίτο και βαρύτερο κύμα του κ/ού , επειδή δεν εμβολιστήκατε, ενώ σας είχαμε προειδοποιήσει. Να σπεύσετε να εμβολιστείτε τώρα, όλοι. Μπορεί, ακόμη, αυτό το γεγονός των αυξημένων θανάτων να το χρησιμοποιήσουν ως αιτιώδες προκάλυμμα και να επιχειρήσουν να κάνουν υποχρεωτικό τον εμβολιασμό.

Τους βοηθά πολύ να μεταποιήσουν την αλήθεια των αυξημένων θανάτων από το φθινόπωρο το γεγονός ότι οι εμβολιασμένοι μεταλάσσουν συνεχώς τον κ/ιό επί το δυσμενέστερο για τον άνθρωπο. Έτσι αποφάνθηκε πρόσφατα και ο κορυφαίος νομπελίστας γιατρός Dr. Luc Montagnier, κατόπιν προσωπικών μελετών στο εργαστήριο του.

Αλλά έχει μπει στο χορό και το καθ’ όλα ύποπτο Rockefeller University των ΗΠΑ, που κατόπιν έρευνας 43 μελών του, των σχετικών ειδικοτήτων, αποφαίνεται ότι οι εμβολισμένοι ευθύνονται για τη φονική μετάλλαξη του ιού –προφανώς παραδέχονται ότι ως τώρα ο ιός δεν ήταν φονικός! Θα διαπιστώσουμε, λοιπόν, την ειλικρίνεια τους, αν μετά από την απόφανση αυτή εισηγηθούν στον Π.Ο.Υ. την πλήρη διακοπή των εμβολιασμών. Ή αν, με την απόφανση αυτή ως πρόφαση, θα ζητούν ατέρμονες εμβολιασμούς, δήθεν για τους όλο και πιο ισχυρούς ιούς.

Το τελικό συμπέρασμα είναι ότι το σύστημα μας προϊδεάζει ήδη από τώρα ότι από το φθινόπωρο θα έχουμε τρίτο κύμα του ιού, υποτίθεται πολύ φονικού , εφ όσον οι εμβολιασμένοι θα τον έχουν μεταλλάξει επί το φονικότερο. Το κακό είναι ότι αυτό το τελευταίο είναι αλήθεια, αλλά δεν γνωρίζουμε σε ποιο βαθμό. Ωστόσο, είναι σίγουρο ότι οι νεοταξίτες θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν το γεγονός αυτό, υπερβάλλοντας το, ώστε να συνεχίσουν τα μέτρα κατά της υποτιθέμενης πανδημίας σε όλο και πιο βαριά μορφή, μέχρι να εμβολιαστούν όλοι όσοι δεν ανήκουν στη σκοτεινή κάστα τους.

6.Επίλογος.

Όλοι εμείς οι συνειδητοποιημένοι περί του τι ακριβώς συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην ανθρωπότητα, πρέπει να κόψουμε με θεϊκό σπαθί, εδώ και τώρα, τον γόρδιο δεσμό (τον φαύλο κύκλο: εμβολιασμοί- ισχυρότερος ιός- νέος κύκλος εμβολιασμών) των νεοταξιτών. Και το θεϊκό σπαθί είναι η πρόσβαση στην αληθινή γνώση και η διάδοση της.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν όλοι μας, εμείς οι απλοί πολίτες, με ταχύτητα και αποφασιστικότητα, την πάλη της ενημέρωσης. Ας ενημερώνουμε όπου και όσους μπορούμε ότι από το φθινόπωρο θα υπάρξει αύξηση θανάτων και ότι θα προσπαθήσουν οι απανταχού “αρμόδιοι” να την αποδώσουν σε τρίτο κύμα του ιού και πιο θανατηφόρο, ενώ θα οφείλονται κυρίως στις παρενέργειες των εμβολίων. Η Dr.Tenpenny δε θα μπορούσε να είναι σαφέστερη, γι’ αυτό και επανέλαβα στο παρόν άρθρο τις κύριες τοποθετήσεις της.

Ας ξεκινήσουν οι έντιμοι γιατροί την προσπάθεια μιας υψηλοτέρου επιπέδου ενημέρωσης, επιστημονικής μεν αλλά απλοποιημένης, ώστε να την κατανοεί ο απλός πολίτης.

Ας ξεκινήσουν οι έντιμοι δικηγόροι να επιτύχουν από τώρα την ελεύθερη διεξαγωγή νεκροψιών, ώστε να σταματήσουν τα παραμύθια περί θανάτων από Covid-19, με κρεσέντο από το προσεχές φθινόπωρο! Και ας μηνύσουν επί τέλους τους καναλάρχες, (την εμποσθοφυλακή του συστήματος) και τα λαλίστατα αγράμματα πιόνια τους, που για κάποια παραπάνω ευρώ οδηγούν ανθρώπους στο θάνατο, με ένα ύφος αγαπησιάρικο ή εισαγγελέων ήθους, σαν να ήσαν οι μεγαλύτεροι φιλάνθρωποι της γης!

Ας ξεκινήσουν οι γερμανομαθείς γιατροί και δικηγόροι να γράψουν στον διάσημο πια δικηγόρο Dr. Fullmich και να πάρουν τις απόψεις του για το τι συμβαίνει διεθνώς, από νομική και ιατρική άποψη, εφ’ όσον στην ομάδα του μετέχουν 1000 κορυφαίοι γιατροί και ίσως άλλοι τόσοι δικηγόροι. Για όσους ακόμα δεν τον γνωρίζουν, είναι ο δικηγόρος που έχει αναλάβει να στήσει μια νέα δίκη Νυρεμβέργης για όλους όσους εμπλέκονται στο θανάσιμο συνδυασμό: “Covid-19 και εμβόλια/γενετικοί μεταλλάκτες”.

Όλα αυτά διότι: “Θέλει αρετήν και τόλμην η Ελευθερία”!

Ναι, θα τους νικήσουμε, γιατί το θέλει ο Θεός να τους νικήσουμε. Για να ζήσει και να πορευτεί προς το Φως Του η ανθρωπότητα, απορρίπτοντας κάθε σκοτάδι ατομικό και συλλογικό.

Αλλά η επιλογή ανήκει στον κάθε άνθρωπο προσωπικά, επειδή… “ο Θεός υπέγραψε την Ελευθερία του και δε θα πάρει ποτέ πίσω την υπογραφή Του!”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »