ΚΥΡΙΕ ΚΥΡΙΑΚΟ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
Εσείς δεν εκπροσωπείται μια Πολιτική Παράταξη αλλά οι ενέργειές σας και οι πράξεις σας θυμίζουν Σικελιανή Τρομοκρατική Οργάνωση .

1. Γνωρίζεται πάρα πολύ καλά ότι για το δυστύχημα των Τεμπών δεν είστε μόνο Αντικειμενικά υπεύθυνοι αλλά φέρεται ακεραία την ευθύνη για ότι συνέβη .

2. Από την πρώτη στιγμή προσπαθείται είτε με τις δηλώσεις σας , είτε με τις δηλώσεις στελεχών σας να μας πείσεται ότι εσείς και η ομάδα σας δεν φέρεται καμία ευθύνη και για όλα φταίει η αντιπολίτευση , ευτυχώς που δεν μας είπατε ακόμη ότι φταίει για το δυστύχημα Ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν .

3. Εσείς λοιπόν και η ομάδα σας είστε Κοινωνικά Ανάλγητοι , δεν έχετε ούτε ένα γραμμάριο τσίπα επάνω σας , αποτελείται μία μαφιόζικη και εγκληματική ομάδα , και εσείς προσωπικά είστε ο ενορχηστρωτής και ο αφανής πρόεδρος με εκτελεστικό όργανο τον Κύριο Γεραπετρίτη .

4. Προσπαθείτε με κάθε μέσον να μας κάνετε το Άσπρο Μαύρο και το Μαύρο Άσπρο , ρίχνοντας κροκοδείλια Δάκρυα , με την ΑΠΟΠΟΜΠΗ του υπουργου σας να μας πείτε ότι όχι μόνο αναλάβατε την πολιτική ευθύνη αλλά πλέον είστε και υπερασπιστές των ανθρώπων που έχασαν την ζωή τους καθώς και των συγγενών τους .

5. Έχουν αρχίσει και βγαίνουν τα παπαγαλάκια σας και ρίχνουν ανάθεμα για ότι συνέβη και έφτασαν στο σημείο να μας πουν ” ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΛΟΤΡΕΝΟ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ? ” .

6. Παρεμβαίνετε απροκάλυπτα στην Δικαιοσύνη , φτιάχνετε νέες επιτροπές , και πάτε πίσω τις εκλογές
προκειμένου να προλάβετε να αποδείξετε ότι η ευθύνη δεν ανήκει σε εσάς αλλά σε όλες τις άλλες κυβερνήσεις που κυβέρνησαν την Ελλάδα .

7. Διορίζεται το παιδί για όλες τις δουλειές ” Τον Κύριο Γεραπετρίτη ” στο Υπουργείο Μεταφορών διότι αυτός γνωρίζει τους τρόπους και τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν προκειμένου να δείξει στον Ελληνικό Λαό ότι και άν λέγεται εμείς είμαστε καθαροί και σωτήρες αυτής της χώρας .

8. Διατάσσεται τον γενικό Εισαγγελέα το τι πρέπει να κάνει προκειμένου να βγάλει υπεύθυνο για την τραγωδία έναν και μόνο άνθρωπο , και για τις παραλείψεις ο μοναδικός υπεύθυνος είναι η Αξιωματική Αντιπολίτευση .

9. Κύριε Μητσοτάκη ότι και άν κάνετε ότι και αν πράξετε δεν μπορείτε να κριφθείτε πίσω από το δάχτυλό σας , όλες οι ενέργειές σας δηλώνουν πανικό και το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι το πως να αντιστρέψεται την αλήθεια προκειμένου να ξαναγίνεται Πρωθυπουργός .

10. Οι Δηλώσεις Σημίτη για την Οικονομία , οι δηλώσεις του Κυρίου Ρουσόπουλου
για την αντικειμενική ευθύνη και για τον πρώην Υπουργό μεταφορών δεν είναι απλώς ξεκάθαρες αλλά σας εκθέτουν ανεπανόρθωτα.

11. Μία κίνηση σας μένει την οποία θα έπρεπε να την είχατε κάνει από την πρώτη στιγμή να δηλώσετε αδυναμία να κυβερνήσετε και να οδηγήσετε την χώρα στις εκλογές , αλλά πως να την κάνετε αφού ούτε μια σταγόνα τσίπα διαθέτετε , ούτε μια σταγόνα φιλότιμο διαθέτετε , και αυτό διότι το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι το πως θα προστατεύσετε τα συμφέροντα τις ξένης και της ντόπιας Ολιγαρχίας .

12. Κύριε Μητσοτάκη πραγματικά πιστεύετε ότι είστε εκφραστής ενός Δημοκρατικού Πολιτεύματος ή είστε εκφραστής ενός Τυραννικού Πολιτεύματος ?

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΑΤΕΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΘΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ Ο ΛΑΟΣ

” ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ “

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »