Βλέποντας τις εικόνες της βιβλικής καταστροφής στη γείτονα χώρα, τις πόλεις που μέχρι πρότινος έσφυζαν από ζωή αλλά τώρα είναι σκόνη και θρύψαλα, συντρίμμια και χαλάσματα…

Βλέποντας ακόμα χειρότερα τους χιλιάδες νεκρούς αλλά και τους εν δυνάμει νεκρούς, που τώρα είναι εγκλωβισμένοι ζωντανοί αλλά θα βιώσουν δυστυχώς έναν αργό και βασανιστικό θάνατο…

Βλέποντας τρισχειρότερα τους ζωντανούς – νεκρούς που επέζησαν μεν από την καταστροφή αλλά έχασαν ό,τι είχαν και δεν είχαν – κυρίως ανθρώπους και οικογένειες…
Δεν μπορούν παρά να τριγυρίσουν κάποιες σκέψεις στο μυαλό μου :

Α) Ματαιότης ματαιοτήτων, τα πάντα ματαιότης…
Ζούμε μια ζωή γεμάτη άγχος και υποχρεώσεις κυνηγώντας την πρόσκαιρη ύλη και αδιαφορώντας για την αθάνατη ψυχή, η οποία έρχεται τελευταία και καταϊδρωμένη στις προτεραιότητές μας και μια ωραία πρωία το νήμα της ζωής μας κόβεται με αιφνίδιο τρόπο και μας βρίσκει γυμνούς και απροετοίμαστους.
Και πώς θα περάσουμε τα τελώνια; Και πώς θα παρουσιαστούμε ενώπιον του Κριτή; Οέο;

Β) Κατασκευάζουμε σύγχρονους Πύργους της Βαβέλ…
Συνωστιζόμαστε σε πολυώροφες πολυκατοικίες -που πανεύκολα μπορούν να γίνουν ο τάφος μας- σε απρόσωπες μεγαλουπόλεις, που πανεύκολα μπορούν να μετατραπούν σε 15λεπτες πόλεις – φυλακές, όπως οραματίζονται οι σ@τ@νιστές προετοιμάζοντας το δυστοπικό μέλλον, που πρέπει να προηγηθεί του ερχομού του παγκόσμιου “μεσσία” τους.
(Αλήθεια, ποιος θα ήταν άραγε ο αντίστοιχος αριθμός των νεκρών, αν οι κάτοικοι των πληγεισών περιοχών ζούσαν σε χωριά και μονοκατοικίες;)
Ζούμε αποκομμένοι από τη γη και από τη φύση που ο καλός Θεούλης μας έδωσε για την επιβίωσή μας και επιλέγουμε να εξαρτώμαστε απόλυτα από τους εχθρούς του ανθρωπίνου γένους, που σήμερα μας ταΐζουν μεταλλαγμένα, αύριο έντομα και ζωύφια και μεθαύριο ακόμα και για αυτά θα μας ζητήσουν ένα εμβόλιο, μια κάρτα – ταυτότητα, άντε και ένα τσιπάκι, βρε αδερφέ, αλλιώς ψόφα.

Γ) Η περηφάνεια μας χτυπάει κόκκινο…
Για ποιον χτυπάει η καμπάνα; Για όλους μας βεβαίως βεβαίως αλλά πρωτίστως για τους Αλήτ-ες της φίλτατης Ελίτ, που προετοιμάζοντας τον πυρηνικό όλεθρο για την πλέμπα, φροντίζουν να χτίζουν υπερπολυτελή υπόγεια καταφύγια για τις αφεντομουτσουνάρες τους θεωρώντας, ότι με αυτόν τον τρόπο θα γλυτώσουν τις θλιβερές ζωούλες τους.
Ε, ρε καρακατακαημένοι Σβάμπηδες, Χαράρηδες, Μπιλάκηδες, Ροκφελεράκηδες και λοιπές Σάρρες και Μάρες, που ονειρεύεστε ως άλλοι Ιζνογκούντ, να γίνετε Θεοί στη θέση του Θεού… Δεν ξέρατε; Δε ρωτούσατε; Με ένα σεισμουλάκο της τάξεως των 9 ρίχτερ τα υπερπολυτελή σας καταφύγια μπορούν κάλλιστα να γίνουν ο υπερπολυτελής τάφος σας, όσο για τις ψυχές σας, τις αναμένει με ανοιχτές αγκάλες ο … αφέντης που με τόση αφοσίωση υπηρετείτε στην πρόσκαιρη και εφήμερη ζωούλα σας, να τις περιποιηθεί καταλλήλως στα τρίσβαθα της κολάσεως… Ε, ρε γλέντια…
Και βέβαια η πλέον επικρατούσα σκέψη στο μυαλό όλων μας ποια άλλη θα μπορούσε να είναι;

Δ) Υπάρχει το ενδεχόμενο, να ζήσουμε ανάλογες καταστάσεις και να αντικρύσουμε παρόμοιες εικόνες και στην Ελλαδίτσα μας ή μήπως άδικα ανησυχούμε;
Και μπορεί οι απόψεις των “επιστημόνων” να διΐστανται και άλλοι να καθησυχάζουν άλλοι να εφιστούν την προσοχή και την επαγρύπνηση για έναν επικείμενο ανάλογο σεισμό και στη χώρα μας αλλά poios hesthke για το τι λένε οι επιστήμονες, όταν η “αλάνθαστη” επιστήμη έχει γίνει επανειλημμένως ρεζίλι των σκυλιών σε όλες της τις εκφάνσεις με δηλώσεις και προβλέψεις της που έχουν διαψευστεί οικτρά;
Επομένως, παίδες, προσωπικά, χωρίς να ακούω βερεσέ το ο,τιδήποτε αποφαίνεται η καρακατακαημένη επιστήμη, προτιμώ να ρίχνω και ένα βλέφαρο στο τι λένε οι “προφητείες” (πάντα εντός εισαγωγικών, όταν πρόκειται για άγνωστους γέροντες και όχι αγίους), οι οποίες κατά έναν περίεργο τρόπο στην περίπτωση του σεισμού -και όχι μόνο- συγκλίνουν!!!
Και χωρίς να θεωρώ, ότι κάθε “γέροντας” έχει και φώτιση από Θεού και να πάω στο άλλο άκρο, θα θυμίσω χωρίο από τις Πράξεις των Αποστόλων / Κεφ. 2:17, που λέει τα εξής:
“Καὶ ἔσται ἐν ταῖς ἐσχάταις ἡμέραις, λέγει ὁ Θεός, ἐκχεῶ ἀπὸ τοῦ πνεύματός μου ἐπὶ πᾶσαν σάρκα, καὶ προφητεύσουσιν οἱ υἱοὶ ὑμῶν καὶ αἱ θυγατέρες ὑμῶν, καὶ οἱ νεανίσκοι ὑμῶν ὁράσεις ὄψονται καὶ οἱ πρεσβύτεροι ὑμῶν ἐνύπνια ἐνυπνιασθήσονται·”
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Και κατά τις έσχατες ημέρες, θα χύσω -λέγει ο Θεός- από τας δωρεάς και τα χαρίσματα του Πνεύματός μου εις κάθε άνθρωπον· και θα προφητεύσουν οι υιοί σας και αι θυγατέρες σας· οι δε νέοι σας θα ίδουν αποκαλυπτικά οράματα και οι γέροντές σας θα λάβουν θεία και αποκαλυπτικά όνειρα.
Ως εκ τούτου, προχωρώ ατάκα κι επί τόπου στο παρασύνθημα, τουτέστιν στις “προφητείες” που κάνουν λόγο για μεγάλο, καταστροφικό σεισμό στην Ελλάδα:

1) ΟΡΑΜΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗΣ: «Παιδιά μου, η Χίος θα καεί, το ίδιο και η Λέσβος! Το θηρίο που είναι στο Αιγαίο με 9,5 ρίχτερ θα ξυπνήσει… Η Κρήτη, τα νησιά, θα γίνουν στάχτη και ερείπια, νεκροί πολλοί, συντρίμμια, οι φλόγες καίνε τα πάντα, βοήθεια από κανέναν!… Τι πελώρια κύματα σηκώνονται, Θεέ μου, για να σβήσουν τις φωτιές!!! Σκοτάδι και στάχτες παντού… Χάνεται ο ήλιος από την Ελλάδα… Μοιρολόγια και βλασφημίες ακούγονται από άκρη σε άκρη της Ελλάδας… Ο κόσμος τρέχει πάνω-κάτω… Τρελοί όλοι, δεν ξέρουν πού πατάνε και πού βρίσκονται!!! [αρχίζουνε και τρέχουνε δάκρυα από τα μάτια της…] Τι κακό θα μας βρει όλους»!!!

 

2) ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ο ΚΑΥΣΟΚΑΛΥΒΙΤΗΣ .
“Ἡ πνευματική ξηρασία πού βιώνει ὁ λαός μας θά φέρει ὡς φυσικές συνέπειες μεγάλο καταστρεπτικό σεισμό, ἐπιδημίες, ἐμφυλίους πολέμους. Θά δεῖτε τίς πολυκατοικίες στήν Ἀθήνα νά συγκρούονται σάν τά κριάρια καί στίς τρεῖς ἡ μία νά μένει ὄρθια.”

3) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ / ΕΝΟΤΗΤΑ 10
ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΘΑ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΕΙΣΜΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ «ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ» …ΟΤΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΘΑ ΦΘΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙ ΣΥΘΕΜΕΛΑ Η ΓΗ ΚΑΙ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ …
ΘΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΕ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΚΟΥΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΟΣΤΑΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΟΡΑΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΗΣ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΙΚΙΕΣ ΤΟΥΣ !!!
ΕΡΕΙΠΙΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΘΑ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΘΟΥΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ …ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙ, ΘΑ ΤΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ ΩΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΗ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΔΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΧΤΙΣΑΝ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΑΦΟΡΗΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ …ΟΛΗ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΕΡΣΑΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΝ ΘΑ ΙΣΟΠΕΔΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΤΟΥΣ !!!

4) ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΠΟΙΗΜΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΓΕΡΟΝΤΑ / ΠΡΩΤΟΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ.
Έρχεται πόλεμος, γενικός, φοβερός και ανθρωποκτονικός
προπομπός αυτού μέγας σεισμός τεκτονικός .
Μην αμφιβάλλεις, θα συμβεί αυτός, θα ναι και καταστροφικός .

5) ΝΕΟ ΠΟΙΗΜΑ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ / ΠΡΩΤΟΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ.
Σε λίγο , δεν θα έχεις πια να τρως ,
Δεν θα έχεις , που να μένεις ,
Πολλά με την Πίστη θα υπομένεις .
…………………………………………………………….
Γρηγορείτε , γρηγορείτε , γρηγορείτε ,
έρχεται σεισμός , δυνατός ,εδώ στην χώρα αυτή ,όμοιο , δεν θα ξαναδείτε ,
Γρηγορείτε , γρηγορείτε , γρηγορείτε ,
Θα έρθει σεισμός ,
Μέγας και συνταρακτικός
Από κανέναν ανεκτός ,
Θα είναι υπερφυσικός ,
Θα σε βρει ίσως , όταν τρως ,
΄Η όταν κοιμάσαι , δυστυχώς .
Κοίτα να ετοιμάζεσαι ,
Την ψυχή σου δεν την νοιάζεσαι ;
Κάνε τον Σταυρό σου διαρκώς ,
Συχνότερα από όταν τρως .

6) ΤΡΙΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ / ΠΡΩΤΟΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ.
Προσοχή , η Γη πρώτα θα σειστεί ,
Και ύστερα , κάποιος τα παραπάνω , εμπρός του , θα τα δει .
Ο Χριστός μόνο μετάνοια ζητεί ,
Και ο καθένας , δύναται , να σωθεί .
Όταν , αισθανθείς την δόνηση ,
Κάνε τον Σταυρό σου και από Μένα τον Χριστό , δεν θα αισθανθείς , καθόλου περιφρόνηση .
Όχι μόνο θα σωθείς ,
Από τα ερείπια , εσύ θα βγεις ,
Και ούτε , που θα σκονιστείς ,
Αλώβητος και όρθιος μόνος , θα σταθείς ,
Και θα απορείς .
Του Λόγου αυτού Εγγυητής είναι ο Χριστός , ο Λυτρωτής .

7) ΠΟΙΗΜΑ ΤΗΣ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑΣ 23-2-2015 ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Η γη θ’ ανοίγει τώρα πια, ανθρώπους θα καταπίνει,
γιατί δεν αντέχει τη μόλυνση, το αίμα πια την πνίγει.
Σκοτώνετε τα τέκνα σας τ’ αθώα τα βλαστάρια,
και έπειτα παίρνετε φάρμακα, για να κοιμάστε τα βράδια.
Οι αμαρτίες σας πολλές, μετάνοια καμία,
γι’ αυτό τρέμει πια η γη, ζητάει τιμωρία.

8) ΠΟΙΗΜΑ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑΣ (27-1-2018): Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΡΧΙΝΑ!
Για λίγο η Ελλάδα μας
όλη θα γκρεμιστεί,
για να την Χτίσω έπειτα,
Εγώ, από την αρχή.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ:
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ -ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ Ή ΜΗ- ΓΕΡΟΝΤΕΣ -ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ- ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ (ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΘΗΡΑΣ ΚΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗΣ), Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΙΝΑ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΙΜΗΝΟ (ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ) ΚΟΛΑΣΗ.

ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ. ΤΟ ΠΑΡΗΓΟΡΟ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ, Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΔΕ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΘΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ ΕΓΧΩΡΙΟΙ ΚΑΙ ΕΞΩΧΩΡΙΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ.

ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΠΙΣΤΗ, ΠΡΟΣΕΥΧΗ, ΝΗΣΤΕΙΑ, ΜΕΤΑΝΟΙΑ, ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ, ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ, ΤΙ ΤΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΕΤΟΥΤΟΝ ΕΔΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

ΚΑΙ ΑΝ ΔΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΣΕΙΣΜΟ, ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ  ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΣΚΟΝΙΣΤΟΥΜΕ!

ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ, ΣΤΩΜΕΝ ΜΕΤΑ ΦΟΒΟΥ!

ΥΓ. Υπάρχει και το ενδεχόμενο -σύμφωνα με το Μόρφου, αν θυμάμαι καλά- ο αναμενόμενος μεγάλος σεισμός να “μοιραστεί’ σε πολλούς μικρότερους και να αποφύγουμε τη βιβλική καταστροφή. Ποιος ξέρει; ΄Ιδωμεν…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »