“Το Ψέμα είναι Ανανδρία” είπε Ο Συμπατριώτης σου
Καζαντζάκης Κύριε Μητσοτάκη .

” Αν θέλετε την Εύνοια των Μαζών πρέπει να λέτε τα πιό Ηλίθια και τα πιο Χοντρά Ψέματα ” είπε Ο Αδόλφος Χίτλερ και δυστυχώς τον αντιγράφετε πλήρως .

Κύριε Μητσοτάκη .

1. Στην Κύπρο μόλις εξελέγη ο νέος πρόεδρος θεσμοθέτησε ” ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ”
ενώ εσείς τι έχετε κάνει ? ” Μία τρύπα στο Νερό ” έχοντας δίπλα σας ανθρώπους που θέλουν το Κακό του Ελληνισμού και την υποδούλωσή του στα θέλω του Τούρκου Σουλτάνου και στα Θέλω των Ξένων συμφερόντων .

2. Από την Ε.Ε έχουν έρθει τα παρακάτω .
α. Άμεση απάντηση της παραγράφου ( 7 ) της επιτροπή PEGA ( κατάχρηση λογισμικού SPYWARE) που μπορεί να έχει αντίκτυπο στην ακεραιότητα των εκλογών του Ιουνίου .

β. Άμεση συμμόρφωση της οδηγίας περί εργατικής Νομοθεσίας για Διαφανείς και Προβλέψιμους όρους εργασίας , τι έχετε κάνει ? Απολύτως τίποτα .

γ. Ήδη άρχισαν να έρχονται ρουκέτες για την Ελληνική Οικονομία , αλλά μέχρι σήμερα όχι μόνο δεν έχουμε ακούσει απολύτως τίποτα , αλλά αποκρύπτονται συνειδητά και από τα Μ.Μ.Ε .

δ. Εκτός από την Ε.Ε βγήκε στον αέρα και η έκθεση του ΙΟΒΕ , άκουσε κανένας τίποτα ? Απολύτως τίποτα επίσης κρύβεται συνειδητά και από τα Μ.Μ.Ε.

ε. Το χρέος έχει φτάσει στα 400 Δις και δεν φτάνει αυτό έχετε κάνει κρυφά δανεισμό 46 Δις προκειμένου να κάνετε αλχημεία και να δείξετε ότι η Οικονομία πάει καλά .

στ. Ο Χατζηδάκης μας λέει ότι το πρόγραμμα της Ν.Δ είναι 8,9 ΔΙΣ για ολόκληρη την Τετραετία , αλλά Ο Σκυλακάκης μας λέει ότι είναι 5,5 ΔΙΣ ανά έτος ήτοι 22 ΔΙΣ για την τετραετία . Ποιός ψεύδεται και ποιός λέει αλήθεια ?

3. Ψηφίσατε για Ιδιωτικοποίηση του Νερού και μας είπατε ότι μετά τις εκλογές οι μετοχές θα επιστρέψουν στην ΕΥΔΑΠ , Ποιόν Κοροϊδεύετε Κύριε Μητσοτάκη ?

4. Μέχρι και Ο Τούρκος Σουλτάνος καταργεί τα πρόστιμα για τον COVID , εδώ τι γίνεται ? Παραμένουν και τοκίζονται .

5. Περί κατοικιών . Συνεχίζεται οι Πλειστηριασμοί και οι εξώσεις των ανθρώπων και ο Αριθμός συνεχίζεται να αυξάνεται .

6. Το Έλλειμμα του ισοζυγίου πληρωμών ενώ το 2018 ήταν στο 2,9% το 2022 εκτοξεύθηκε στο 10% .

7. Τα επίσημα στοιχεία λένε ότι 72,5 % έχει καταθέσεις έως 1000 ΕΥΡΩ και το 12,4 % έως 5000 ΕΥΡΩ . Αυτό είναι αποτέλεσμα της Οικονομικής σας Πολιτικής προς των Λαό .

8. Οι Λαγοί σας ( Βλέπε Χατζηδάκη ) εξίσωσε τον Έβρο με το Κυπριακό και τα Ίμια , λίγη τσίπα υπάρχει ή έχετε χάσει κάθε μέτρο ?

9. Συνεχίζεται η κράτηση του Εκλεγμένου Δημάρχου Χειμάρρας και από Ελληνικής Πλευράς τι γίνεται ? Μία τρύπα στο Νερό μόνο στα λόγια έχουμε μείνει και από εκεί και πέρα Ο Ράμα προχωράει στα σχέδιά του ανενόχλητος .

10. Βγάλατε από την Ναφθαλίνη τον Λαγό που λέγεται Καρατζαφέρης και τι μας είπε ? Ότι είστε Χριστιανός και κάνεις χωρίς τυμπανοκρουσίες Φιλανθρωπίες . ΝΤΡΟΠΗ

11. Είχαμε την κατάρρευση της τράπεζας θεμάτων και βγαίνει Ο Σκέρτσος και μας λέει ότι φταίνε Ρώσοι ΧΑΚΕΡΣ . ΝΤΡΟΠΗ .

12. Το 40% από τις Χειρουργικές Αίθουσες είναι Κλειστές , και υπολείπονται 40.000 θέσεις στο σύστημα Υγείας , αλλά μας λέτε ότι θα φτιάξετε το ΕΣΥ . ΝΤΡΟΠΗ

13. Και βέβαια χωρίς τους Μισθοφόρους Δημοσιογράφους που ρίχνουν την χαριστική βολή προκειμένου να αποκτήσετε την αυτοδυναμία δεν θα μπορούσατε να κάνετε απολύτως τίποτα , διότι όχι μόνο διαστρεβλώνουν τα γεγονότα , προσποιούνται την αναζήτηση των απαντήσεων απαντήσεων , και δίνουν από μόνοι τους τις απαντήσεις κατά το δοκούν .

ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΟ ΨΕΜΑ ΒΓΑΖΕΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΡΠΟΥΣ .
Για όλες , και για όλους μας ο χρόνος στενεύει και πλέον σε εμάς όλους ανήκει η ευθύνη αν ο κύριος Μητσοτάκης πάρει αυτοδυναμία , οπότε τότε ας σκύψουμε το κεφάλι και να αρχίσουμε να τρώμε σφαλιάρες και κλωτσιές χωρίς διαμαρτυρία , διότι θα μας ανήκει εξ ολοκλήρου η ευθύνη των όσων θα υποστούμε .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »