Κατ’ αρχάς ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2023 ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΖΥΓΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ “

Ήδη άρχισε η εν όψει εκλογών η τεράστια προπαγάνδα από όλα τα Μέσα μαζικής Εξαπάτησης τα προσκείμενα στους Πουλημενους και απάτριδες να δημιουργούν το ανάλογο κλίμα προκειμένου να οδηγήσουν τον Λαό στην λάθος απόφαση έτσι ώστε να μπορέσουν να κυριαρχήσουν και πάλι και να αποτελειώσουν ότι έχει μείνει όρθιο ” ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ ΣΤΙΣ  ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ”.

1. ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ .

Διαβάζουμε και ακούμε Μυστικές συναντήσεις Γεραπετρίτη με τον Τούρκο Πρέσβη , Μυστικές Συναντήσεις της Μπούρα με τον Καλίν στις Βρυξέλλες – στην Μαδρίτη , στην Γενεύη , Προτροπή του πρώην πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα για κοινή εκμετάλλευση ενεργειακών πόρων με την Τουρκία , και σε λίγο καιρό θα δούμε τον ειδικό διαμεσολαβητή που ήταν μεταξύ Λιβάνου και ισραήλ να κατασκηνώνει στην πατρίδα μας προκειμένου να εφαρμόσει τον περιβόητο ( Ενεργειακό χάρτη ) Μπάιντεν με οφελειμένη την Τουρκία και σε κοινή συνεννόηση Ερντογάν – Μητσοτάκη με σκηνοθετημένη ένταση εν όψη εκλογών προκειμένου να κερδίσουν και οι δυο και η Ελλάδα να προσέλθει στον διάλογο χωρίς προαπαιτούμενα .

Βέβαια αν λάβουμε υπόψη και τις τελευταίες ανακοινώσεις του ΕΛΙΑΜΕΠ τότε τότε θα δούμε το τι ακριβώς ετοιμάζουν .

2. ΘΕΜΑΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

Επιχειρειται μέσω ψεύτικων στοιχείων και με επιδοματική πολιτική να ρίξει στάχτη στα μάτια του λαού έτσι ώστε να μην υπάρχουν αντιδράσεις , και τα αποτελέσματα θα είναι οικτρά μετά τις εκλογές .

Επιχειρείται ακόμη να διαθέσει το πακέτο της Ε.Ε όσο πιο γρήγορα μπορεί στους ημετέρους μέσω αδιαφανών ενεργειών παρά τις προειδοποιήσεις της Ε.Ε .

Οι Μισθοί και οι συντάξεις δεν φτάνουν πέραν του Δεκαπενθημέρου και όμως μας λένε ότι με την επιδοματική πολιτική θα μας σώσουν , αλλά όλα τα μέτρα που παίρνουν ωφελούν μόνο την Ολιγαρχία της χώρας ( Μηδενικός ΦΠΑ – φόροι καυσίμων κ,λ,π)

3. ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Καθημερινά μας ρίχνουν στάχτη στα μάτια ότι έχουμε το φθηνότερο ρεύμα και τις φθηνότερες τιμές καυσίμων παρά τις αντίθετες τιμές που βγαίνουν για όλη την Ευρώπη οι οποίες αποκρύπτονται σκόπιμα από όλα τα Μ.Μ.Ε .

4. ΥΓΕΙΑ

Βγαίνει Ο Υπουργός Υγείας και ρίχνει τάχα πρόστιμο για τσιγάρο βασιζόμενος σε μία φωτογραφία , αλλά δεν δίνει δεκάρα για Νοσοκομεία , για Προσωπικό των Νοσοκομείων , για την έλλειψη φαρμάκων , ενώ αντίθετα ξεφιτρόνουν καθημερινά ιδιωτικά Υγειονομικά κέντρα σε όλη την επικράτεια της χώρας.

5. ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ

Διαβάζουμε και ακούμε καθημερινά περί παρακολουθήσεων “ΑΛΛΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ” προστατεύεται από αδιαπέραστο τείχος προκειμένου όλοι οι παρατρεχάμενοι να ωφελούνται όσο διάστημα τους απομένει και αυτό διότι το μέλλον τους είναι δυσοίωνο και δεν ξέρουν εάν θα ξαναβγούν έτσι ώστε να λειμένονται των χρημάτων του Ελληνικού λαού .

6. ΕΡΓΑ – ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ

Ακούμε καθημερινά να γίνονται έργα αλλά αυτοί που τα αναλαμβάνουν είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού και αυτό διότι όλοι οι διαγωνισμοί είναι κομμένοι και ραμμένοι στα μέτρα τους ενώ όλοι οι υπόλοιποι προκειμένου να επιζήσουν λειτουργούν υπέρ αυτών λειτουργώντας ως υποεργολάβοι .

7. ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η Εγκληματικότητα – Η Κλεψιά – Οι Ληστείες έχουν χτυπήσει ΚΟΚΚΙΝΟ και όμως μας παρουσιάζουν μια κοινωνία η οποία λειτουργεί άψογα χωρίς προβλήματα και όλα είναι υπό έλεγχο .

Θα μπορούσα να γράψω πάρα πολλά ακόμη αλλά νομίζω ότι αυτά είναι αρκετά και η καθεμία και ο καθένας ας σκεφτεί σοβαρά και με την ψήφο του ( Ως μόνο μέσο αντίδρασης ) να αναδείξει ότι δεν τρώει πλέον χόρτο και η χρυσόσκονη που μας ρίχνουν δεν μας πιάνει πλέον , έτσι ώστε να στείλουμε στην πυρά όλο αυτό το βρώμικο Πολιτικό Σύστημα και να μην ενδώσουμε στα ωραία λόγια και στα διλήμματα που θα αρχίσουν να βάζουν , και ότι αυτοί είναι οι σωτήρες και δεν θα υπάρχει αύριο χωρίς αυτούς .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »