Οι μειοδότες των Αθηνών δημιουργούν συνθήκες πλήρους εγκατάλειψης των Ακριτικών νησιών από τον ελληνικό πληθυσμό – Ακούστε την εκπομπή στο Mixcloud

Το όλο σκηνικό θυμίζει μεθυσμένη πολιτεία. Ξαφνικά από την μια μέρα στην άλλη η «αυλή των θαυμάτων» του κυρίου Μητσοτάκη έντυσε με σμόκιν όλους τους ζητιάνους, όλους τους πεινασμένους, όλους τους άστεγους και όλους τους καταφρονημένους της περιοχής που λέγεται Ελλάς. Επί ώρες όλα τα κανάλια της διαπλοκής μιλάνε για έναν ποταμό χρημάτων που θα ξεχειλίσει τις τσέπες όλων των επιχειρηματιών, των εστιατόρων, των λιανεμπόρων που έμειναν κλειστοί επί ένα έτος χωρίς ουσιαστικά κανένα εισόδημα. Λεφτόδεντρα παντού. Καλάθια με ενισχύσεις σε όσους είδαν τα όνειρά τους και τις ζωές να καταστρέφονται από τις πολιτικές επιλογές του κυρίου Μητσοτάκη και των μέτρων των λοιμωξιολόγων. Τρία πράγματα διανέμει η «αυλή των θυμάτων» του χειρότερου πρωθυπουργού της Μεταπολίτευσης: Λεφτά και επενδυτικά σχέδια, φρούδες ελπίδες για ανάταξη της οικονομίας, και δήθεν πατριωτισμό με αφιερώματα στο κανάλι του ΕΛΙΑΜΕΠ, του κυρίου Βερέμη, του κυρίου Καιρίδη και της τουρκικής κουλτούρας.

Όλα τα πραγματικά και ακανθώδη προβλήματα του έθνους αποκρύπτονται συστηματικά: Η ανείπωτη ένδεια εκατομμυρίων ανθρώπων και ο ακρωτηριασμός των εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων που ήδη συντελείται στο Αιγαίο και ειδικά στα Ακριτικά νησιά. Όπως επισημαίνουν επιστήμονες και κάτοικοι των νησιών, το σχέδιο αφελληνισμού όλων των Ακριτικών νησιών μας συνεχίζεται. Ένας δικηγόρος, ο Κωνσταντίνος Καλαντζόπουλος, αποκάλυψε στην εφημερίδα «ΕΣΤΙΑ» την αγωνία των κατοίκων του νησιού της Λέρου που είναι στόχος της Τουρκίας λόγω της στρατηγικής θέσης που κατέχει. Στη Λέρο υπάρχουν 8.000 κάτοικοι και το νησί από το 2015 δέχεται έναν ιδιότυπο υποχρεωτικό εποικισμό που προωθεί η Τουρκία. Εκεί στη Λέρο, όπως και σε άλλα νησιά του Αιγαίου, η Τουρκία επιδιώκει πάση θυσία την αλλοίωση του πληθυσμού. Αφού δεν μπόρεσε να την κατακτήσει με άλλους τρόπους ή να την αχρηστεύσει στρατηγικά, εκεί οι εθνομηδενιστές της κυβέρνησης Μητσοτάκη μαζί με άλλους «πατριώτες» αποφάσισαν με το αζημίωτο να δημιουργήσουν ένα δεύτερο hotspot στη Λέρο και επέλεξαν για αυτό το σκοπό το πλέον στρατηγικό σημείο του νησιού. Δηλαδή στην κορυφή του βουνού που στους πρόποδές του υπάρχει ο ναύσταθμος. Εκεί άκουσον άκουσον σχεδίαζαν ένα νέο hotspot το οποίο θα δεσπόζει αφ’ υψηλού του ναυστάθμου, αλλά και ολόκληρου του κόλπου του Λακκίου και της πόλης του Λακκίου, της Μαρίνας Λέρου Α.Ε., που ελλιμενίζει 1.000 σκάφη, μαζί με την ναυτικοεπισκευαστική μονάδα της Α.Ε. και τις λοιπές εγκαταστάσεις της. Εάν εκεί εγκατασταθούν οι μετανάστες, σύμφωνα με την «ΕΣΤΙΑ», οι Τούρκοι θα έχουν πλήρη και άμεση πληροφόρηση όλων των κινήσεων του στόλου μέσω των πρακτόρων που προωθούν οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες ως μετανάστες. Επίσης εάν εγκατασταθεί εκεί, οι Τούρκοι πράκτορες θα ελέγχουν τον διεθνή δίαυλο μεταξύ Λέρου και Καλύμνου, ο οποίος ξεκινάει από τα Δαρδανέλια και καταλήγει ανατολικά της Κρήτης.

Οι Καιρίδηδες, οι Ρεπούσηδες και Βερέμηδες του στενού περιβάλλοντος Μητσοτάκη δημιουργούν νέες δομές μεταναστών στα Ακριτικά νησιά για να μοιράσουν 200 εκατομμύρια, έργο που έχουν υποσχεθεί στους ορισμένους εργολάβους των Αθηνών.

Σήμερα θα προβώ σε κάποιες ιδιαίτερες αποκαλύψεις. Ήδη έχουμε σημαντικές μαζικές διαμαρτυρίες στη Μυτιλήνη. Οι κάτοικοι φοβούνται δημιουργία «γκρίζων ζωνών» ειδικού καθεστώτος. Οι πολιτικά ηλίθιοι των Αθηνών ξεπουλάνε τα Ακριτικά νησιά. Οι δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Μυτιλήνης αντιδρούν στη δημιουργία νέου κέντρου υποδοχής 600 στρεμμάτων και χωρητικότητας 5.000 ατόμων στην περιοχή Βάστρια του νησιού. Στο νησί υπάρχει ήδη μια δομή με 7.000 πρόσφυγες στο Καρά Τεπέ που στήθηκε για να εγκαταστήσει το καμένο ΚΥΤ της Μόριας. Ενώ οι ριψάσπιδες των Αθηνών, οι Καιρίδηδες που μας αποκαλούν παιδία των Οθωμανών στήνουν δουλειές με εργολάβους, η Τουρκία προωθεί ξανά χιλιάδες πρόσφυγες. Και ενώ εισρέουν χιλιάδες ξένοι αλλόθρησκοι, οι αρχές του «Κόμμοδος» στην Αθήνα αποσιωπούν ότι ο ελληνικός πληθυσμός μόνο το 2020 μειώθηκε κατά 46.000 Έλληνες!

Οι φιλογερμανοί των Αθηνών, οι «Γκαουλάιτερ» του Βερολίνου, όπως εκτιμούν οι κάτοικοι των νησιών, ετοιμάζουν «γκρίζες ζώνες». Αντί να δίνονται κίνητρα στους Έλληνες να μην φεύγουν στο εξωτερικό για να βρούνε δουλειά, αντί να δίνουν κίνητρα σε όλους τους Έλληνες να εποικίζουν τα νησιά μας έτσι ώστε να πολλαπλασιάζεται ο πληθυσμό τους και να ενισχύεται η άμυνα και η ζωή τους, οι μειοδότες των Αθηνών δημιουργούν συνθήκες πλήρους εγκατάλειψης των Ακριτικών νησιών από τον ελληνικό πληθυσμό.

Ένας από τους στόχους του Κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι είναι να δημιουργήσει κίνητρα αύξησης του πληθυσμού σε όλα τα νησιά του Αιγαίου και ιδιαίτερα στα Ελληνικά νησιά που είναι κοντά στα τουρκικά παράλια. Αντί τα παιδιά μας να πηγαίνουν στην Αυστραλία ή στην Αμερική για να στήνουν δουλείες, θα έπρεπε να έχουν κίνητρα να μετακινηθούν, να επανεγκατασταθούν σε όλα τα τουριστικά νησιά μας και όχι να εκπατρίζονται.

Απευθύνω έκκληση σε όλους τους νησιώτες που με ακούνε: Δημιουργείστε στις περιοχές σας ομάδες μελών του Κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι. Είμεθα το τελευταίο πολιτικό μετερίζι πριν από την πλήρη αλλοίωση του πληθυσμού των νησιών μας. Είμεθα η τελευταία έπαλξη πριν οι ριψάσπιδες των Αθηνών βάλλουν πάνω στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης τα αδύναμα, εγκαταλελειμμένα από Έλληνες και γεμάτα μετανάστες νησιά.

Ο άνους και ακατοίκητος του Μαξίμου εξεπίτηδες αφήνει όλους αυτούς τους μετανάστες επάνω στα νησιά, προκειμένου να αλλοιωθεί ο πληθυσμός. Επιθυμεί να δημιουργηθούν «γκρίζες ζώνες» ειδικού καθεστώτος στα σύνορα με την Τουρκία. Αυτό θέλουν οι Γερμανοί και οι Τούρκοι. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είναι μόνο γερμανόφιλος και μετρίου διανοητικού επιπέδου πολιτικός. Είναι και ευθυγραμμισμένος πλήρως με την άποψη ότι είμαστε απόγονοι των Τούρκων, παιδιά των Οθωμανών και μια πρώην επαρχία της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, που απέκτησε την ανεξαρτησία της μόνο με τη βοήθεια των ξένων δυνάμεων.

Ο Κυριάκος ήξερε από την πρώτη ημέρα που συνάντησε τον Ερντογάν ότι θα ανακηρυχθεί η τουρκολιβυκή ΑΟΖ, και όμως δεν αντέδρασε. Άφησε να παγιωθεί η τουρκολιβυκή ΑΟΖ και να καταστεί διεθνώς νόμιμη. Ούτε πρεσβεία δεν έχουμε στην Τρίπολη της Λιβύης. Θα επαναλειτουργήσει, λένε, λίγο πριν την προγραμματισμένη επίσκεψη του Μητσοτάκη στη Λιβύη. Όσα έγιναν από την ημέρα που συνάντησε τον Ερντογάν στη Νέα Υόρκη μέχρι σήμερα δεν ήταν απλώς λάθη. Δεν ήταν απλώς διπλωματικές παραλήψεις. Ήταν μειοδοτικές και προδοτικές ενέργειες, όπως και η μυστική τριμερή συνάντηση στο Βερολίνο.

Ο αποτυχημένος σε όλα πρωθυπουργός προσπαθεί τώρα με άρση των μέτρων της καραντίνας και με ψεύτικα λεφτόδεντρα να αποπροσανατολίσει τους Έλληνες. Στην πραγματικότητα λόγω της πολιτικής του η χώρα έχει περιέλθει σε δεινότερη κατάσταση από τα προηγούμενα έτη.

Εκατοντάδες μετανάστες περνάνε πάλι τα σύνορά μας τόσο στα νησιά όσο και στον Έβρο. Ήδη στη Μυτιλήνη οδηγήθηκαν σε χώρο καραντίνας 43 παράνομοι μετανάστες, ενώ στον Έβρο, όπως αποκάλυψε το pronews, είχαμε εισβολή 185 παράνομων μεταναστών. 56 από αυτούς παραδόθηκαν στο χωριό Δίκαια, στο Βόρειο τμήμα του Έβρου.

Η Ελλάδα από μέρα σε μέρα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, ενώ ο ακατοίκητος του Μαξίμου μοιράζει εικόνες χρημάτων και ψεύτικου πατριωτισμού από την τηλεόραση του φαληρικού όρμου.

Όπως αναφέρει έκθεση του ΟΗΕ για τους στόχους μιας βιώσιμης ανάπτυξης, μια κοινωνία είναι βιώσιμη όταν μπορεί να υπάρχει για γενεές και γενεές, και όταν είναι αρκετά σοφή ώστε να μην υπονομεύει τα κοινωνικά της υποστηρικτικά συστήματα. Οι στόχοι για μια βιώσιμη ανάπτυξη περιλαμβάνουν μηδενική φτώχεια, μηδενική πείνα, ποιοτική εκπαίδευση, ισότητα των φύλων, καθαρό νερό και αποχέτευση, αξιοπρεπή εργασία και οικονομική ανάπτυξη, βιομηχανία και υποδομές, λιγότερες ανισότητες, ειρήνη, Δικαιοσύνη και ισχυρούς θεσμούς.

Πείτε μου τι από όλα αυτά έχει σήμερα η πατρίδα μας; Έχει Ελευθερία; Δικαιοσύνη; Έχει αγορά εργασίας; Έχει αξιοπρεπή διαβίωση; Έχει Δημοκρατία και πολιτισμό; Έχει ικανή παιδεία; Τι προσφέρει η «μαύρη» κυβέρνηση στον Ελληνικό λαό;

Σιγά σιγά θα καταλάβετε όλοι σας ότι οδηγούμεθα από σκύβαλα της πολιτικής, από ανεγκέφαλους, βούλιμους, και ανθέλληνες, σε εδαφική συρρίκνωση, σε αλλαγές συνόρων, σε σμίκρυνση του πληθυσμού και ακρωτηριασμό της ήδη υπάρχουσας κρατικής και εθνικής οντότητας.

Σκεφθείτε το έγκλημα του Τσίπρα και του Μητσοτάκη στην υπόθεση των Πρεσπών. Ακολούθησαν όλες τις οδηγίες των Γερμανών. Μπορούσαν τα Σκόπια να είναι στο ΝΑΤΟ, όπως ήθελαν οι Δυτικοί, χωρίς υποχρεωτικά εμείς να αναγνωρίσουμε το όνομα Βόρεια Μακεδονία, χωρίς να πουλήσουμε την ψυχή μας. Τόσο ο Τσίπρας όσο και ο Μητσοτάκης δούλεψαν μειοδοτικά και αντεθνικά για λογαριασμό της Μέρκελ.

Οι Βούλγαροι δεν αναγνωρίζουν τα Σκόπια ως Βόρεια Μακεδονία. Τα αμφισβητούν. Και είχαμε σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο το οποίο προκάλεσε μήνυμα Βούλγαρου ευρωβουλευτή του συγκυβερνώντος κόμματος VMRO, ο οποίος δήλωσε ότι «οι Σλαβομακεδόνες είναι απλώς “προσωρινοί κυβερνήτες” καθώς “η Βόρεια Μακεδονία είναι βουλγαρική”». Βρυξέλλες και ΝΑΤΟ παρενέβη προκειμένου να ηρεμήσουν τα πράγματα, αλλά η ένταση στις σχέσεις μεταξύ των δύο κρατών ανέβηκε. Ήδη οι Βούλγαροι φωνάζουν ότι η πλειοψηφία του πληθυσμού των Σκοπιών είναι βουλγαρική. Οι Σκοπιανοί είναι Βούλγαροι και καθόλου Μακεδόνες, και αυτό αποδεικνύει πόσο δούλεψαν για τα γερμανικά θέλω και συμφέροντα ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »