Ανοίγεις την τηλεόραση μπας και ενημερωθείς για κάτι πέραν των διασωληνώσεων, πέραν της ακρίβειας, και τι ακούς;

Εκτός από τους «διαχρονικούς» γόνους και κληρονόμους που μας κυβερνάνε… αφού, έχεις και τους άλλους γόνους, που δεν ενδιαφέρονται για την πολιτική μιας κι έχουν απ΄ αλλού εισοδήματα, πλην όμως μονοπωλούν την επικαιρότητα.

Έτσι, γόνος ευκατάστατης οικογένειας, νομίζω στην Κρήτη, επιτέθηκε και δάγκωσε αστυνομικό στο πρόσωπο, κόβοντάς του το μισό σαγόνι, επειδή δεν ήθελε να ελεγχθεί…

Με τον… χορό των γόνων να συμπληρώνεται από εκείνο το απεχθές περιστατικό στη Θεσσαλονίκη, όπου κάποιοι σούπερ γόνοι αποφάσισαν να… επιβεβαιώσουν τη φήμη της συμπρωτεύουσας ως την «ερωτική πόλη» της χώρας.

Βέβαια, το να είσαι 24 χρονώ παλικάρι, με τόσα λεφτά από τον μπαμπά, και να χρειάζεται να παρασύρεις ή και να «ναρκώσεις» μια κοπέλα για να την καταφέρεις… το λες και κατάντια.

Δηλαδή έχεις την ευχέρεια να κλείνεις σουίτες σε πολυτελή ξενοδοχεία, αλλά δεν μπορείς να πείσεις κάποια να σε «ερωτευτεί», έστω και για μια βραδιά, και χρειάζεσαι βοηθητικά χαπάκια, περίεργα βοηθήματα, και αλκοόλ, και ποιος ξέρει τι άλλο;

Ντροπή…

Όπως και να έχει, τα στόματα ανοίγουν ένα ένα, και όπως η άλλη περίπτωση της «ερωτικής Θεσσαλονίκης», εκείνη του μερακλή Στάθη, θα οδηγήσει και αυτή σε ζουμερές αποκαλύψεις. Ήδη κάποιοι μιλάνε για κυκλώματα μαστροπείας, για trafficking, για ναρκωτικά, κλπ… από γόνους!!!!!!

Τα ύστερα του κόσμου!

Αν και προσωπικά, ως ποταπός, αμφιβάλλω πολύ πως θα υπάρξουν τιμωρίες, καθώς όπως είπαμε μιλάμε για… γόνους. Και στη μπανανία μας, που εκτός από τηλεοπτική, έχουμε και κληρονομική δημοκρατία (εν είδει γονικής παροχής), οι γόνοι κάνουν κουμάντο.

Σε όλα τα επίπεδα.

Το θλιβερό συμπέρασμα όμως από όλα αυτά τα me too, τα revenge porn videos, και τους «ομαδικούς βιασμούς», θα είναι «τα κεφάλια μέσα».

Όσοι δηλαδή έχετε νεαρούς γιους, καλά θα κάνετε να τους συμβουλεύσετε να κουβαλάνε μαζί τους (στις μπαρότσαρκες) ένα είδος «προγαμιαίου» συμβολαίου, ώστε πριν προχωρήσουν στην ολοκλήρωση της όποιας σχέσης, εφήμερης ή μη, να εξασφαλίζουν την υπογραφή της κοπελιάς ότι πρόκειται για συναινετική συνεύρεση, διότι αλλιώς κινδυνεύουν με ισόβια!

Ναι, διότι όπως άκουσα στα πάνελ από έγκυρους νομικούς, το οποιοδήποτε σεξ χωρίς συναίνεση θεωρείται κακούργημα!

Αυτό που δεν μας λένε, ούτε ο νομοθέτης, είναι τι γίνεται αν υπάρξει συναινετικό σεξ, και την επομένη η λεγάμενη, για διάφορους δικούς της λόγους, καταγγείλει τον ερωτικό της σύντροφο για βιασμό… ισχυριζόμενη πως δεν συναίνεσε.

Ή τι γίνεται αν αμφότεροι οι χαζοχαρούμενοι δυο ερωτευμένοι νέοι βιντεοσκοπήσουν και ανεβάσουν (με τον κωδικό του νεαρού) τα ερωτικά τους κατορθώματα σε κάποιο πορνοσάιτ, και λίγο μετά αν χωρίσουν, η κοπελιά, για δικούς της πάντα λόγους, καταγγείλει τον νεαρό για revenge porn… κακούργημα και αυτό δηλαδή. Ισόβια…

Μπαίνουμε σε περίεργες εποχές, με επικίνδυνες ατραπούς.

Δύσκολο σήμερα να είσαι νέος, ειδικά όταν στα καλύτερά σου χρόνια έχουν μεσολαβήσει τόσα λοκντάουν, και ισχύουν τόσα «δεν πρέπει».

Θα φοβάσαι και τη σκιά σου.

Πριν από κάθε εφήμερη γνωριμία, θα πρέπει να εξετάζεις δεκάδες αστάθμητους παράγοντες και παραμέτρους.

Κάτι που είναι σχεδόν αδύνατο όταν είσαι 20άρης, σε μπαράκι, με ντάμπα ντούμπα, και με το αλκοόλ να ρέει άφθονο.

Πολλές φορές αναρωτιέμαι πως θα αντιμετώπιζα εγώ αυτή τη κατάσταση αν ήμουν 20 χρόνων.

Διότι όταν ήμουν, πριν από πολλά τέρμινα, δεν με έβλεπε το σπίτι μου…

Κι αυτό είναι φυσιολογικό.

Το πιο πιθανό είναι να ήμουν από τότε έγκλειστος ισοβίτης… όπως άλλωστε και όλοι οι τότε φίλοι μου.

Ντεσπεράντος… λόγω κάποιου εφήμερου «έρωτα».

Strange Attractor

ΥΓ- Σε άλλα νέα, συνεχίζεται κάθε βράδυ στη Θεσσαλονίκη ο απόκοσμος εκείνος θόρυβος, από τα έγκατα της γης, που μέχρι σήμερα κανένας ειδικός δεν μπόρεσε να ερμηνεύσει.

Κανείς δεν ξέρει τι είναι και τι τον προκαλεί, με αποτέλεσμα πολλοί Θεσσαλονικείς να ξενυχτάνε άγρυπνοι φοβούμενοι, σεισμό, έκρηξη ηφαιστείου, υπόγεια κατολίσθηση, μέχρι και τσουνάμι…

Η μόνη λογική και πιο πιθανή εξήγηση είναι πως πρόκειται για θόρυβο που προκαλείται από τις μυστικές δοκιμαστικές διαδρομές του μετρό της πόλης, εκείνου που ξεκίνησε το μακρινό 2006, αλλά ακόμη να ολοκληρωθεί και να λειτουργήσει, αν και ο σέξι Αλέξης το εγκαινίασε εν χορδαίς και οργάνοις πριν από 4 χρόνια, ενώ ακόμη και σήμερα ο αρμόδιος (γόνος και αυτός) υπουργός μιλάει για επεκτάσεις γραμμών, κλπ.

Ίσως όντως να λειτουργήσει κάποτε, και ίσως όντως να το εγκαινιάσει κάποιος απόγονός τους, γόνος, υπουργός του μέλλοντος.

Αν υπάρχει ακόμη η μπανανία μας…

Προς το παρόν, όλοι οι εμπλεκόμενοι αρμόδιοι (πρόεδρος, Δ.Σ, κλπ.) πλΕρώνονται κανονικά.

ΥΓ2- Κάποιοι ανυπόμονοι μιλάνε για αιφνίδιες πρόωρες εκλογές. Λάθος.

Πρώτον, υπάρχει ακόμη πολύ λίπος να «καταναλωθεί» από τους άριστους, και δεύτερον, αν δεν δείτε την Έλενα Ράπτη σε πάνελ (στα ξαφνικά) εκλογές δεν γίνονται.

Η Έλενα είναι ο δικός μου δείκτης για το πότε θα γίνουν εκλογές, εδώ και δεκαετίες.

Ούτε σε απόρρητες δημοσκοπήσεις και εκθέσεις ξένων πρεσβειών δεν πιστεύω.

Μόνο άμα δω ξαφνικά την Έλενα σε πρωινό πάνελ να ξεδιπλώνει το όραμά της αρχίζω να ψάχνω το εκλογικό μου βιβλιάριο…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »